Lakossági Vinyl

Lakossági Vinyl

A megfelelő padlóburkolat választás, amely a lakásból otthont teremt. Ezért engedje meg, hogy segítsünk életre kelteni a lakás belső terét a különféle színek és textúrák óriási választékával, valamint az innovatív és stílusos dizájnok kínálatával. Valamennyi padló könnyen lefektethető és karbantartható. A felületvédelem nagyobb tartósságot és alacsonyabb életciklus költségeket biztosít az üde és barátságos környezet érdekében. És mivel az időnk több mint 90%-át beltéri környezetben töltjük, a padlóink úgy vannak megtervezve, hogy a jó beltéri levegőminőséghez is hozzájáruljanak.

A vinyl tekercsek jelentik a legjobb megoldást ügyfelei hosszú élettartamú padlómegoldást igénylő, gyors felújítási projektjeihez.

Az ICONIK vinyl tekercsek a vastagság, a koptatóréteg, az akusztika és a felhasználási osztály tekintetében egyaránt megfelelő megoldást biztosítanak. A legújabb fenntartható tulajdonságok, gyártás és anyagtechnológia révén a vadonatúj ICONIK padlóburkolatot arra tervezték, hogy megújítson minden korábbi vinyl padlóval kapcsolatos elgondolást, és fenntartható lehetőséget kínáljon azok számára, akik stílusos és bensőséges otthont szeretnének teremteni, miközben tudatos vásárlási döntéseket hoznak.

Cutting Service banner

Miért a vinyl tekercsek jelentik a megfelelő választást ügyfelei padlófelújítási projektjeihez?

A vinyl tekercsek bármely felújítási projekthez illeszkednek.

Kínálja fel vásárlóinak a lehetőséget, hogy gyorsan átalakíthassák otthonukat az ICONIK kollekcióval. Kiegyenlített, tiszta és síkaljazatra az ICONIK tekercses vinyl kollekciónk lazán is fektethető, 50 m2-ig. Meglévő padlóra is burkolható, kivéve a habszivacs hátoldalú padlókat és szőnyegeket. Az ICONIK padlóburkolatok ideális megoldást jelentenek ahhoz, hogy időt nyerjen a felújítási területeken.

Biztosítsa ügyfelei számára az ideális padlóburkolatot a megfelelő használathoz, lefedve az összes közlekedési igényt, egészen az általános intézményi forgalomig. A 14 kivitelben kapható kollekció padlóburkolatai ideálisak minden helyiségtípushoz, a kisforgalmúaktól kezdve, a mérsékelt méretűeken át (hálószoba, dolgozószoba), egészen a nagy forgalomnak kitett helyiségekig (nappali és előszoba), ideértve a vizes helyiségeket is, mint pl. a konyha és a fürdőszoba, köszönhetően a különböző teljesítményt nyújtó három különböző kialakításnak és a választott beépítési módnak.

A textil, habszivacs és kalanderezett hátoldalú változatok kompatibilisek a padlófűtési és -hűtési rendszerekkel, és a legjobb szigetelési és akusztikai eredményt biztosítják. Az ICONIK kollekció nagyszerű akusztikai teljesítményt nyújt egészen ΔLw 21 dB-ig.

Tervezőink a természet dekorációba integrálásával a biofília lakberendezési trendekből merítettek ihletet. A valósághű és autentikus dizájnok széles választéka, a fáktól a kövekig, valamint a mértani minták végtelen lehetőséget kínálnak ügyfeleinek, hogy otthonuk belső terét új, természetes megjelenéssel és érzettel varázsolják újjá. 

Textil hátoldal

A szabálytalan padlóval történő felújításokhoz válassza a textil hátoldalt, és fokozza az otthoni sétálás kényelmét.

Habszivacs hátoldal

≤50㎡-es helyiség esetén, válassza a habszivacs hátoldalt fenntartható opcióként. A laza fektetésű padló készen áll az életciklus végi újrahasznosításra¹.

Kalanderezett hátoldal

A részben kereskedelmi használatra válasszon kalander hátoldalt.

(1)Kiegyenlített, tiszta és síkaljazatra az ICONIK tekercses vinyl kollekciónk lazán is fektethető, 50 m2-ig. Meglévő padlóra is burkolható, kivéve a habszivacs hátoldalú padlókat és szőnyegeket. Az ICONIK padlóburkolatok ideális megoldást jelentenek ahhoz, hogy időt nyerjen a felújítási területeken.

Megoldás az egészségesebb belső terekért és a környezetre gyakorolt kisebb hatásért

Az ICONIK kollekció akár 27%-ban is tartalmaz újrahasznosított anyagokat, ami jó hatással van a bolygóra.

Az ICONIK ftalátmentes, alacsony formaldehid-és illékony szerves vegyület (VOC) kibocsátással rendelkezik, így összeségében jobb beltéri levegőminőséget és beltéri környezetet biztosít.

Mivel nincsenek illesztéssek, a szennyeződések kevésbé rakódnak le, a tisztán tartáshoz pedig mindössze egy meleg vizes nedves felmosóra van szükség, ami egy ideálisan alacsony karbantartási igényű és könnyen tisztán tartható padlómegoldást tesz lehetővé. Hagyja, hogy ügyfelei olyan egészségesebb döntést hozzanak, ami az emberek és a bolygó számára egyaránt előnyös..

Segítsen ügyfeleinek teljes karbonlábnyomuk csökkentésében az ICONIK habszivacs hátoldal választásával. 50 m2 vagy kisebb felület esetén nincs szükség ragasztóra. Így a burkolók könnyedén felszedhetik és újrahasznosíthatják a ReStart® Ready programunk* keretén belül. *A regisztrációs feltételek országonként eltérőek lehetnek. Vegye fel a kapcsolatot a helyi Tarkett értékesítési irodákkal, és tudja meg, hogyan regisztrálhat a ReStart® programra.

Összességében az ICONIK egy egészségesebb, fenntartható és problémamentes padlóburkolat, amely az enteriőrt modern, sokoldalú és barátságos otthonná varázsolja.

Fedezze fel az Iconik kollekciókat