Szegmensek

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kórházak és az egészségügyi létesítmények speciális padlóburkolati igényeket támasztanak. Fedezze fel a betegek és az ápoló személyzet szem előtt tartásával megtervezett egészségügyi padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kényelmes, tiszta és hosszú élettartamú padlók minden korosztálynál hozzájárulnak a jobb tanuláshoz. Fedezze fel az oktatási létesítmények számára tervezett padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

Tudjuk, mennyire fontos a kiskereskedelmi vállalkozások számára, hogy kitűnjenek. Fedezze fel azokat a padlókat, amelyek javítják a vásárlói élményt, és hozzájárulnak az erős márkaimázshoz.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A padlók hozzájárulnak a kedvtelésből utazó vagy üzleti úton lévő vendégek emlékezetes élményeihez Fedezze fel a padlókat, melyek egyfajta világszínvonalú dizájnnal és komforttal szolgálnak.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A megfelelő padlóburkolat választás, amely a lakásból otthont teremt. Keltse életre a lakás belső terét, és fedezze fel a padlószínek és textúrák óriási választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A modern munkahely definíciója változik. Fedezze fel az új munkavégzési és együttműködési módokhoz igazodó padlóburkolati megoldásaink széles választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A sportesemények, wellness központok és sportcsarnokok egészséges testmozgást kínálnak minden korosztály számára. Fedezze fel a biztonságot, komfortot és jó sportteljesítményt biztosító padlókat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A közlekedés és az ipar terén kiemelkedően fontos a komfort, a kényelem és a biztonság. A megfelelő padlóburkolat elősegíti az esztétikus, produktív és tiszta környezetek létrehozását.
Inspiráció & Szolgáltatások
Segno- Az új szalagparketta kollekciónk
Minden, amit a Tarkett szalagparkettákról tudni kell! Töltse le az új Parquet Magazine kiadványunkat, és fedezze fel tervezett szalagparketta kollekciónkat.
Fenntarthatóság
Elkötelezettség a Fenntartható Fejlődés Mellett
Az éghajlatváltozás és a természeti erőforrások hiánya egyre fontosabbá teszi a padló tervezésének és gyártásának átgondolását.
A Tarkettről
Linóleum gyár Narniban (Olaszország)
A Tarkett linóleumot 1898 óta gyártják az olaszországi Narni üzemben.
-
Főoldal Szalagparketta ELEGANCE
Válassza ki a dizájnt
Szalagparketta

ELEGANCE

Az Elegance széles, extra hosszú és extra vastag pallói úgy nyúlnak el, hogy azzal perspektívát teremtenek, és derűs hangulatot kölcsönöznek a helyiségnek. Természetes szépségüket, a tölgy összes repedésével és csomójával, tovább fokozzák az olyan kézzel készített elemek, mint a fózolás. A hardwax olajos kezelésnek köszönhető természetes, matt felület minden egyes pallónál kiemeli az egyedi erezetet és szerkezetet.

Főbb jellemzők
Műszaki és környezetvédelmi előírások
Felületkezelés: Proteco Hardwax olaj
Valódi fa: Igen
Teljes vastagság: 22 mm
Koptatóréteg vastagság: 4 mm
Négyzetmétertömeg: 11,7 kg/m²
Találja meg az igényeinek megfelelő termékünket: ELEGANCE
0 format
Ismerje meg a szalagparketta történetünket
Tarkett szalagparketta – Engedje be otthonába a természet szépségét!
Semmi sem fogható a szalagparketta szépségéhez. Az erezete és a textúrája természetes melegséget kölcsönöz minden belső térnek, a hálószobától a nappalin és a konyhán át az előszobáig. A Tarkett parketták terén szerzett szakértelme az 1880-as évek nyúlik vissza, és ezt a szaktudást hasznosítottuk annak érdekében, hogy olyan természetesen stílusos padlóválasztékot hozzunk létre, amely tartós, újrahasznosítható és egyszerűen lerakható.
Műszaki és környezetvédelmi előírások.

Hogyan kell karbantartani a szalagparkettát

Tudjon meg még többet a szalagparketta tisztításának és ápolásának legmegfelelőbb módszereiről, és hogy milyen termékeket kell használni a lakkozott vagy a hardwax olajjal kezelt padlókhoz.

 

Szalagparketta ápolás
Tudjon meg többet termékünkről: ELEGANCE
Súgó
Hogyan kell tisztítani és karbantartani a szalagparkettát