Szegmensek

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kórházak és az egészségügyi létesítmények speciális padlóburkolati igényeket támasztanak. Fedezze fel a betegek és az ápoló személyzet szem előtt tartásával megtervezett egészségügyi padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kényelmes, tiszta és hosszú élettartamú padlók minden korosztálynál hozzájárulnak a jobb tanuláshoz. Fedezze fel az oktatási létesítmények számára tervezett padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

Tudjuk, mennyire fontos a kiskereskedelmi vállalkozások számára, hogy kitűnjenek. Fedezze fel azokat a padlókat, amelyek javítják a vásárlói élményt, és hozzájárulnak az erős márkaimázshoz.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A padlók hozzájárulnak a kedvtelésből utazó vagy üzleti úton lévő vendégek emlékezetes élményeihez Fedezze fel a padlókat, melyek egyfajta világszínvonalú dizájnnal és komforttal szolgálnak.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A megfelelő padlóburkolat választás, amely a lakásból otthont teremt. Keltse életre a lakás belső terét, és fedezze fel a padlószínek és textúrák óriási választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A modern munkahely definíciója változik. Fedezze fel az új munkavégzési és együttműködési módokhoz igazodó padlóburkolati megoldásaink széles választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A sportesemények, wellness központok és sportcsarnokok egészséges testmozgást kínálnak minden korosztály számára. Fedezze fel a biztonságot, komfortot és jó sportteljesítményt biztosító padlókat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A közlekedés és az ipar terén kiemelkedően fontos a komfort, a kényelem és a biztonság. A megfelelő padlóburkolat elősegíti az esztétikus, produktív és tiszta környezetek létrehozását.
Inspiráció & Szolgáltatások
Segno- Az új szalagparketta kollekciónk
Minden, amit a Tarkett szalagparkettákról tudni kell! Töltse le az új Parquet Magazine kiadványunkat, és fedezze fel tervezett szalagparketta kollekciónkat.
Fenntarthatóság

A Tarkett elkötelezett amellett, hogy Jót tegyünk. Együtt.

A világ egyre összetettebb fenntarthatósági kihívásokkal néz szembe. Ezek leküzdése már nem csupán fontos ambíció, hanem szükségszerű. A Tarkettnél elkötelezettek vagyunk a fenntartható, körforgásos gazdaság iránt, amely mindenki számára értéket teremt, bezárva a hurkot, megőrizve a természeti erőforrásokat és csökkentve az éghajlatváltozásra gyakorolt ​​hatásokat.

A Tarkettről
Linóleum gyár Narniban (Olaszország)
A Tarkett linóleumot 1898 óta gyártják az olaszországi Narni üzemben.
-
Főoldal Falburkolatok PROTECTWALL 2CR (CLEAN ROOMS) Uni MEDIUM GREY
Falburkolatok

PROTECTWALL 2CR (CLEAN ROOMS) - Uni MEDIUM GREY

A laboratóriumok és tisztaterek számára tervezett ProtectWALL 2CR egy nagyteljesítményű PVC falburkolat, amely megvédi a falakat az ütésektől, a karcolásoktól és a foltoktól. A rugalmas és könnyen felrakható falburkolatot arra terveztük, hogy higiénikus felrakást biztosítson, és csökkentse az olyan környezetet szennyező anyagokat, mint a por, a levegőben lévő mikrobák, az aeroszol részecskék és a vegyi anyagok gőzei. Ezenfelül 100%-ban ftalátmentes.A sima felülete a Top Clean XP felületvédelemmel van lekezelve a könnyű tisztítás és az extra higiénia érdekében. A ProtectWALL 2CR színben passzol a Tapiflex, Acczent, iQ Granit és iQ Optima kínálatunkhoz.

Főbb jellemzők
Műszaki és környezetvédelmi előírások
Felületkezelés: Top Clean XP
Teljes vastagság: 2 mm
Koptatóréteg vastagság: 0,55 mm
Fényvisszaverő képesség (LRV) %: 41,14
Négyzetmétertömeg: 3000 g/m²
Tekercs (1 ref.)
Találja meg az igényeinek megfelelő termékünket: PROTECTWALL 2CR (CLEAN ROOMS)
0 format
Műszaki és környezetvédelmi előírások.
Tudjon meg többet termékünkről: PROTECTWALL 2CR (CLEAN ROOMS)