Szegmensek

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kórházak és az egészségügyi létesítmények speciális padlóburkolati igényeket támasztanak. Fedezze fel a betegek és az ápoló személyzet szem előtt tartásával megtervezett egészségügyi padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kényelmes, tiszta és hosszú élettartamú padlók minden korosztálynál hozzájárulnak a jobb tanuláshoz. Fedezze fel az oktatási létesítmények számára tervezett padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

Tudjuk, mennyire fontos a kiskereskedelmi vállalkozások számára, hogy kitűnjenek. Fedezze fel azokat a padlókat, amelyek javítják a vásárlói élményt, és hozzájárulnak az erős márkaimázshoz.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A padlók hozzájárulnak a kedvtelésből utazó vagy üzleti úton lévő vendégek emlékezetes élményeihez Fedezze fel a padlókat, melyek egyfajta világszínvonalú dizájnnal és komforttal szolgálnak.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A megfelelő padlóburkolat választás, amely a lakásból otthont teremt. Keltse életre a lakás belső terét, és fedezze fel a padlószínek és textúrák óriási választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A modern munkahely definíciója változik. Fedezze fel az új munkavégzési és együttműködési módokhoz igazodó padlóburkolati megoldásaink széles választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A sportesemények, wellness központok és sportcsarnokok egészséges testmozgást kínálnak minden korosztály számára. Fedezze fel a biztonságot, komfortot és jó sportteljesítményt biztosító padlókat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A közlekedés és az ipar terén kiemelkedően fontos a komfort, a kényelem és a biztonság. A megfelelő padlóburkolat elősegíti az esztétikus, produktív és tiszta környezetek létrehozását.
Inspiráció & Szolgáltatások
Segno- Az új szalagparketta kollekciónk
Minden, amit a Tarkett szalagparkettákról tudni kell! Töltse le az új Parquet Magazine kiadványunkat, és fedezze fel tervezett szalagparketta kollekciónkat.
Fenntarthatóság

A Tarkett elkötelezett amellett, hogy Jót tegyünk. Együtt.

A világ egyre összetettebb fenntarthatósági kihívásokkal néz szembe. Ezek leküzdése már nem csupán fontos ambíció, hanem szükségszerű. A Tarkettnél elkötelezettek vagyunk a fenntartható, körforgásos gazdaság iránt, amely mindenki számára értéket teremt, bezárva a hurkot, megőrizve a természeti erőforrásokat és csökkentve az éghajlatváltozásra gyakorolt ​​hatásokat.

A Tarkettről
Linóleum gyár Narniban (Olaszország)
A Tarkett linóleumot 1898 óta gyártják az olaszországi Narni üzemben.
-
Főoldal Heterogén PVC SAFETRED ION CONTRAST ACOUSTIC Ion Contrast MIDNIGHT
Heterogén PVC | Akusztikus padlók | Biztonsági padlók

SAFETRED ION CONTRAST ACOUSTIC - Ion Contrast MIDNIGHT

A dekoratív, pöttyözött dizájnnal rendelkező, és mikroszemcsékkel megnövelt csúszásállóságú Safetred Ion Contrast Acoustic egy hihetetlenül modern kinézetű, zajcsökkentő biztonsági padló. A rücskös, csúszásgátló kialakítás magas szintű védelmet biztosít, ugyanakkor a megerősített felület véd a foltok ellen, és megkönnyíti a karbantartást. Tökéletes az extra biztonságot és csendet igénylő területekre. A Protectwall ütésálló falburkolatunkhoz színben passzoló kollekció ideális az iskolák és az egészségügyi intézmények számára.

Főbb jellemzők
Műszaki és környezetvédelmi előírások
Terméktípus: Szemcsézéssel javított csúszásgátlású PVC padlóburkolatok (EN 13845)
Kereskedelmi besorolás: 34 Nagyon erős
Intézményi besorolás: 43 Erős
Felületkezelés: Safety Clean XP
Teljes vastagság: 2,90 mm
Tekercs (1 ref.)
Találja meg az igényeinek megfelelő termékünket: SAFETRED ION CONTRAST ACOUSTIC
0 format
Műszaki és környezetvédelmi előírások.
Tudjon meg többet termékünkről: SAFETRED ION CONTRAST ACOUSTIC