Szegmensek

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kórházak és az egészségügyi létesítmények speciális padlóburkolati igényeket támasztanak. Fedezze fel a betegek és az ápoló személyzet szem előtt tartásával megtervezett egészségügyi padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kényelmes, tiszta és hosszú élettartamú padlók minden korosztálynál hozzájárulnak a jobb tanuláshoz. Fedezze fel az oktatási létesítmények számára tervezett padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

Tudjuk, mennyire fontos a kiskereskedelmi vállalkozások számára, hogy kitűnjenek. Fedezze fel azokat a padlókat, amelyek javítják a vásárlói élményt, és hozzájárulnak az erős márkaimázshoz.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A padlók hozzájárulnak a kedvtelésből utazó vagy üzleti úton lévő vendégek emlékezetes élményeihez Fedezze fel a padlókat, melyek egyfajta világszínvonalú dizájnnal és komforttal szolgálnak.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A megfelelő padlóburkolat választás, amely a lakásból otthont teremt. Keltse életre a lakás belső terét, és fedezze fel a padlószínek és textúrák óriási választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A modern munkahely definíciója változik. Fedezze fel az új munkavégzési és együttműködési módokhoz igazodó padlóburkolati megoldásaink széles választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A sportesemények, wellness központok és sportcsarnokok egészséges testmozgást kínálnak minden korosztály számára. Fedezze fel a biztonságot, komfortot és jó sportteljesítményt biztosító padlókat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A közlekedés és az ipar terén kiemelkedően fontos a komfort, a kényelem és a biztonság. A megfelelő padlóburkolat elősegíti az esztétikus, produktív és tiszta környezetek létrehozását.
Inspiráció & Szolgáltatások
Segno- Az új szalagparketta kollekciónk
Minden, amit a Tarkett szalagparkettákról tudni kell! Töltse le az új Parquet Magazine kiadványunkat, és fedezze fel tervezett szalagparketta kollekciónkat.
Fenntarthatóság
Elkötelezettség a Fenntartható Fejlődés Mellett
Az éghajlatváltozás és a természeti erőforrások hiánya egyre fontosabbá teszi a padló tervezésének és gyártásának átgondolását.
A Tarkettről
Linóleum gyár Narniban (Olaszország)
A Tarkett linóleumot 1898 óta gyártják az olaszországi Narni üzemben.
-
Főoldal LVT iD INSPIRATION 55 & 55 PLUS Vintage Zinc RUST
LVT

iD INSPIRATION 55 & 55 PLUS - Vintage Zinc RUST

A padló egyedivé tételének végtelen lehetőségét kínáló iD Inspiration 55 és & 55 PLUS PVC lapok és pallók új szintre emelik a belső terek dekorációját. Vegyítse a fa, kő és fém dizájnokat, játsszon a színárnyalatokkal és kombinálja össze a színben passzoló kiegészítőkkel. Az iD Inspiration a forma, a dizájn és a fózolás végtelen kombinálási lehetőségét kínálja, hogy elősegítse olyan terek kialakítását, amelyek erősítik a márkaimázst, és kedvezően formálják a vásárlói élményt. A 22-féle dizájn illesztett dombornyomási technológiával készül, ami olyan textúrákkal emeli ki a padlót, amelyek megjelenésre és érzetre teljesen valósághűvé teszik azokat.

Főbb jellemzők
Műszaki és környezetvédelmi előírások
Terméktípus: Heterogén PVC padlóburkolat (ISO 10582)
Lakossági besorolás: 23 Erős
Kereskedelmi besorolás: 33 Erős
Intézményi besorolás: 42 Általános
Felületkezelés: PUR Reinforced
Lap (9 ref.)
Találja meg az igényeinek megfelelő termékünket: iD INSPIRATION 55 & 55 PLUS
0 format
Műszaki és környezetvédelmi előírások.
Tudjon meg többet termékünkről: iD INSPIRATION 55 & 55 PLUS