Szegmensek

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kórházak és az egészségügyi létesítmények speciális padlóburkolati igényeket támasztanak. Fedezze fel a betegek és az ápoló személyzet szem előtt tartásával megtervezett egészségügyi padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kényelmes, tiszta és hosszú élettartamú padlók minden korosztálynál hozzájárulnak a jobb tanuláshoz. Fedezze fel az oktatási létesítmények számára tervezett padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

Tudjuk, mennyire fontos a kiskereskedelmi vállalkozások számára, hogy kitűnjenek. Fedezze fel azokat a padlókat, amelyek javítják a vásárlói élményt, és hozzájárulnak az erős márkaimázshoz.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A padlók hozzájárulnak a kedvtelésből utazó vagy üzleti úton lévő vendégek emlékezetes élményeihez Fedezze fel a padlókat, melyek egyfajta világszínvonalú dizájnnal és komforttal szolgálnak.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A megfelelő padlóburkolat választás, amely a lakásból otthont teremt. Keltse életre a lakás belső terét, és fedezze fel a padlószínek és textúrák óriási választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A modern munkahely definíciója változik. Fedezze fel az új munkavégzési és együttműködési módokhoz igazodó padlóburkolati megoldásaink széles választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A sportesemények, wellness központok és sportcsarnokok egészséges testmozgást kínálnak minden korosztály számára. Fedezze fel a biztonságot, komfortot és jó sportteljesítményt biztosító padlókat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A közlekedés és az ipar terén kiemelkedően fontos a komfort, a kényelem és a biztonság. A megfelelő padlóburkolat elősegíti az esztétikus, produktív és tiszta környezetek létrehozását.
Inspiráció & Szolgáltatások
Segno- Az új szalagparketta kollekciónk
Minden, amit a Tarkett szalagparkettákról tudni kell! Töltse le az új Parquet Magazine kiadványunkat, és fedezze fel tervezett szalagparketta kollekciónkat.
Fenntarthatóság

A Tarkett elkötelezett amellett, hogy Jót tegyünk. Együtt.

A világ egyre összetettebb fenntarthatósági kihívásokkal néz szembe. Ezek leküzdése már nem csupán fontos ambíció, hanem szükségszerű. A Tarkettnél elkötelezettek vagyunk a fenntartható, körforgásos gazdaság iránt, amely mindenki számára értéket teremt, bezárva a hurkot, megőrizve a természeti erőforrásokat és csökkentve az éghajlatváltozásra gyakorolt ​​hatásokat.

A Tarkettről
Linóleum gyár Narniban (Olaszország)
A Tarkett linóleumot 1898 óta gyártják az olaszországi Narni üzemben.
-
Granito LIGHT BEIGE
Heterogén PVC | Akusztikus padlók

Tapiflex Excellence 80 - Granito LIGHT BEIGE

Az új Tapiflex Excellence 80 tartós ÉS akusztikus PVC padlóburkolati megoldással szolgál a nagy igénybevételnek kitett felhasználási területek számára. A nagy sűrűségű hab hátoldalnak köszönhetően kiváló (19 dB) zajcsökkentést, járáskomfortot és kis gördülési ellenállást, ugyanakkor a benyomódással szembeni tartós ellenállást kínál (0,08 mm).A ma kapható legnagyobb szín- és dizájnválaszték lehetővé teszi az attraktív és innovatív árnyalatok és dizájnok összekombinálását és egymáshoz pászítását az egyedi hangulatok megteremtése céljából.A Tapiflex Excellence 80 a védjegyünket jelentő Top Clean XP felületvédelemmel van lekezelve a rendkívüli tartósság és a költséghatékony karbantartás érdekében. Ez a kollekció, mely Acczent Excellence 80 változatként lap és kompakt formátumban is kapható, egy falburkolatokat, vizes helyiség opciókat és kiegészítőket magában foglaló, teljesen integrált megoldás részét képezi.
Főbb jellemzők
Műszaki és környezetvédelmi előírások
Terméktípus: Habréteget tartalmazó PVC padlóburkolatok (EN 651)
Kereskedelmi besorolás: 34 Nagyon erős
Felületkezelés: Top Clean XP
Teljes vastagság: 3,250 mm
Koptatóréteg vastagság: 0,80 mm
Tekercs (1 ref.)
Találja meg az igényeinek megfelelő termékünket: Tapiflex Excellence 80
0 format
Műszaki és környezetvédelmi előírások.
Tudjon meg többet termékünkről: Tapiflex Excellence 80