Szegmensek

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kórházak és az egészségügyi létesítmények speciális padlóburkolati igényeket támasztanak. Fedezze fel a betegek és az ápoló személyzet szem előtt tartásával megtervezett egészségügyi padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kényelmes, tiszta és hosszú élettartamú padlók minden korosztálynál hozzájárulnak a jobb tanuláshoz. Fedezze fel az oktatási létesítmények számára tervezett padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

Tudjuk, mennyire fontos a kiskereskedelmi vállalkozások számára, hogy kitűnjenek. Fedezze fel azokat a padlókat, amelyek javítják a vásárlói élményt, és hozzájárulnak az erős márkaimázshoz.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A padlók hozzájárulnak a kedvtelésből utazó vagy üzleti úton lévő vendégek emlékezetes élményeihez Fedezze fel a padlókat, melyek egyfajta világszínvonalú dizájnnal és komforttal szolgálnak.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A megfelelő padlóburkolat választás, amely a lakásból otthont teremt. Keltse életre a lakás belső terét, és fedezze fel a padlószínek és textúrák óriási választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A modern munkahely definíciója változik. Fedezze fel az új munkavégzési és együttműködési módokhoz igazodó padlóburkolati megoldásaink széles választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A sportesemények, wellness központok és sportcsarnokok egészséges testmozgást kínálnak minden korosztály számára. Fedezze fel a biztonságot, komfortot és jó sportteljesítményt biztosító padlókat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A közlekedés és az ipar terén kiemelkedően fontos a komfort, a kényelem és a biztonság. A megfelelő padlóburkolat elősegíti az esztétikus, produktív és tiszta környezetek létrehozását.
Inspiráció & Szolgáltatások
Segno- Az új szalagparketta kollekciónk
Minden, amit a Tarkett szalagparkettákról tudni kell! Töltse le az új Parquet Magazine kiadványunkat, és fedezze fel tervezett szalagparketta kollekciónkat.
Fenntarthatóság

A Tarkett elkötelezett amellett, hogy Jót tegyünk. Együtt.

A világ egyre összetettebb fenntarthatósági kihívásokkal néz szembe. Ezek leküzdése már nem csupán fontos ambíció, hanem szükségszerű. A Tarkettnél elkötelezettek vagyunk a fenntartható, körforgásos gazdaság iránt, amely mindenki számára értéket teremt, bezárva a hurkot, megőrizve a természeti erőforrásokat és csökkentve az éghajlatváltozásra gyakorolt ​​hatásokat.

A Tarkettről
Linóleum gyár Narniban (Olaszország)
A Tarkett linóleumot 1898 óta gyártják az olaszországi Narni üzemben.
-
Uni BLACK
Heterogén PVC

Acczent Platinium 100 - Uni BLACK

Az Acczent Platinium egy innovatív, kompakt, akusztikus PVC padló, amely rendkívül tartós, és intézményi használatra készült. A kollekció egyedülálló egyensúlyt teremt az akusztikai jellemzők (9 dB zajcsökkentés) és a benyomódási tulajdonságok (0,03 mm) között. A berakásos gyártási eljárásának köszönhetően, amely minden változatnál egy 1,02 mm-es áttetsző réteget is magában foglal, a mintának mélysége van, és hosszú távon is rendkívül stabil marad.A védjegyünket jelentő Top Clean XP felületvédelemmel van lekezelve a rendkívüli tartósság és a költséghatékony karbantartás érdekében. Ez a kollekció, mely Tapiflex Platinium változatként akusztikus formátumban is kapható, egy falburkolatokat, vizes helyiség opciókat és kiegészítőket magában foglaló, teljesen integrált megoldás része.És 100%-ban ftalátmentes.

Főbb jellemzők
Műszaki és környezetvédelmi előírások
Terméktípus: Habréteget tartalmazó PVC padlóburkolatok (EN 651)
Kereskedelmi besorolás: 34 Nagyon erős
Intézményi besorolás: 43 Erős
Felületkezelés: PU Mat
Teljes vastagság: 2,45 mm
Tekercs (1 ref.)
Találja meg az igényeinek megfelelő termékünket: Acczent Platinium 100
0 format
Műszaki és környezetvédelmi előírások.
Tudjon meg többet termékünkről: Acczent Platinium 100