Szegmensek

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kórházak és az egészségügyi létesítmények speciális padlóburkolati igényeket támasztanak. Fedezze fel a betegek és az ápoló személyzet szem előtt tartásával megtervezett egészségügyi padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kényelmes, tiszta és hosszú élettartamú padlók minden korosztálynál hozzájárulnak a jobb tanuláshoz. Fedezze fel az oktatási létesítmények számára tervezett padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

Tudjuk, mennyire fontos a kiskereskedelmi vállalkozások számára, hogy kitűnjenek. Fedezze fel azokat a padlókat, amelyek javítják a vásárlói élményt, és hozzájárulnak az erős márkaimázshoz.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A padlók hozzájárulnak a kedvtelésből utazó vagy üzleti úton lévő vendégek emlékezetes élményeihez Fedezze fel a padlókat, melyek egyfajta világszínvonalú dizájnnal és komforttal szolgálnak.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A megfelelő padlóburkolat választás, amely a lakásból otthont teremt. Keltse életre a lakás belső terét, és fedezze fel a padlószínek és textúrák óriási választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A modern munkahely definíciója változik. Fedezze fel az új munkavégzési és együttműködési módokhoz igazodó padlóburkolati megoldásaink széles választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A sportesemények, wellness központok és sportcsarnokok egészséges testmozgást kínálnak minden korosztály számára. Fedezze fel a biztonságot, komfortot és jó sportteljesítményt biztosító padlókat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A közlekedés és az ipar terén kiemelkedően fontos a komfort, a kényelem és a biztonság. A megfelelő padlóburkolat elősegíti az esztétikus, produktív és tiszta környezetek létrehozását.
Inspiráció & Szolgáltatások
Segno- Az új szalagparketta kollekciónk
Minden, amit a Tarkett szalagparkettákról tudni kell! Töltse le az új Parquet Magazine kiadványunkat, és fedezze fel tervezett szalagparketta kollekciónkat.
Fenntarthatóság
Elkötelezettség a Fenntartható Fejlődés Mellett
Az éghajlatváltozás és a természeti erőforrások hiánya egyre fontosabbá teszi a padló tervezésének és gyártásának átgondolását.
A Tarkettről
Linóleum gyár Narniban (Olaszország)
A Tarkett linóleumot 1898 óta gyártják az olaszországi Narni üzemben.
-
  Főoldal Tekercses szőnyegek Desso&Ex
  Válassza ki a dizájnt
  Tekercses szőnyegek | Nyomtatott szőnyegek

  Desso&Ex

  A Desso&Ex nyírt szálú padlószőnyeg és méretre készült modulszőnyeg kollekcióként kapható. A Tarkett és a nemzetközi építész stúdió, az Ex Interiors közötti sikeres együttműködés eredménye. A Desso&Ex kollekció 115-féle különböző dizájnt kínál szinte végtelen kombinációban a modern and rétegzett rendszerekhez. Ösztönzi a játékos padlóburkolat témákat, melyek a téren belül található kulcselemek kiemelését – vagy kontrasztba állítását – szolgálják a minták széles skálájához képest eltolt semleges színárnyalat segítségével, és ötféle finom színárnyalatban készül: Stone, Carmine, Amber, Leaf és Indigo.

  Főbb jellemzők
  Műszaki és környezetvédelmi előírások
  Padlóburkolat típus: Szőnyegpadló, tekercs
  Terméktípus: Textil padlóburkolatok (EN 1307)
  Kereskedelmi besorolás: 32 Általános
  Szálfelépítés: Vágott szál
  Másodlagos hátoldal: T1 Textil SWB szintetikus
  Találja meg az igényeinek megfelelő termékünket: Desso&Ex
  0 format
  Műszaki és környezetvédelmi előírások.
  Tudjon meg többet termékünkről: Desso&Ex