Szegmensek

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kórházak és az egészségügyi létesítmények speciális padlóburkolati igényeket támasztanak. Fedezze fel a betegek és az ápoló személyzet szem előtt tartásával megtervezett egészségügyi padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kényelmes, tiszta és hosszú élettartamú padlók minden korosztálynál hozzájárulnak a jobb tanuláshoz. Fedezze fel az oktatási létesítmények számára tervezett padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

Tudjuk, mennyire fontos a kiskereskedelmi vállalkozások számára, hogy kitűnjenek. Fedezze fel azokat a padlókat, amelyek javítják a vásárlói élményt, és hozzájárulnak az erős márkaimázshoz.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A padlók hozzájárulnak a kedvtelésből utazó vagy üzleti úton lévő vendégek emlékezetes élményeihez Fedezze fel a padlókat, melyek egyfajta világszínvonalú dizájnnal és komforttal szolgálnak.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A megfelelő padlóburkolat választás, amely a lakásból otthont teremt. Keltse életre a lakás belső terét, és fedezze fel a padlószínek és textúrák óriási választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A modern munkahely definíciója változik. Fedezze fel az új munkavégzési és együttműködési módokhoz igazodó padlóburkolati megoldásaink széles választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A sportesemények, wellness központok és sportcsarnokok egészséges testmozgást kínálnak minden korosztály számára. Fedezze fel a biztonságot, komfortot és jó sportteljesítményt biztosító padlókat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A közlekedés és az ipar terén kiemelkedően fontos a komfort, a kényelem és a biztonság. A megfelelő padlóburkolat elősegíti az esztétikus, produktív és tiszta környezetek létrehozását.
Inspiráció & Szolgáltatások
Segno- Az új szalagparketta kollekciónk
Minden, amit a Tarkett szalagparkettákról tudni kell! Töltse le az új Parquet Magazine kiadványunkat, és fedezze fel tervezett szalagparketta kollekciónkat.
Fenntarthatóság

A Tarkett elkötelezett amellett, hogy Jót tegyünk. Együtt.

A világ egyre összetettebb fenntarthatósági kihívásokkal néz szembe. Ezek leküzdése már nem csupán fontos ambíció, hanem szükségszerű. A Tarkettnél elkötelezettek vagyunk a fenntartható, körforgásos gazdaság iránt, amely mindenki számára értéket teremt, bezárva a hurkot, megőrizve a természeti erőforrásokat és csökkentve az éghajlatváltozásra gyakorolt ​​hatásokat.

A Tarkettről
Linóleum gyár Narniban (Olaszország)
A Tarkett linóleumot 1898 óta gyártják az olaszországi Narni üzemben.
-
Desso & EX collection B967 7322-026
Tekercses szőnyegek | Nyomtatott szőnyegek

Desso&Ex - Desso & EX collection B967 7322-026

A Desso&Ex nyírt szálú padlószőnyeg és méretre készült modulszőnyeg kollekcióként kapható. A Tarkett és a nemzetközi építész stúdió, az Ex Interiors közötti sikeres együttműködés eredménye. A Desso&Ex kollekció 115-féle különböző dizájnt kínál szinte végtelen kombinációban a modern and rétegzett rendszerekhez. Ösztönzi a játékos padlóburkolat témákat, melyek a téren belül található kulcselemek kiemelését – vagy kontrasztba állítását – szolgálják a minták széles skálájához képest eltolt semleges színárnyalat segítségével, és ötféle finom színárnyalatban készül: Stone, Carmine, Amber, Leaf és Indigo.

Főbb jellemzők
Műszaki és környezetvédelmi előírások
Padlóburkolat típus: Szőnyegpadló, tekercs
Terméktípus: Textil padlóburkolatok (EN 1307)
Kereskedelmi besorolás: 32 Általános
Teljes tömeg: 1840 g/m²
Gyártási típus: Tűzés
Tekercs (1 ref.)
Találja meg az igényeinek megfelelő termékünket: Desso&Ex
0 format

A Származás Ereje

A DESSO Human Fascination II kollekciónk a DESSO Carpetecture® család legújabb kiegészítése, valamint a természet és a vad szépség találékonyságának odája. Meg szeretnénk ismerni a tájainkat, és velük eggyé válni. Nem csak a felszínen, hanem az alatt is. Nézze meg alaposan, közelítsen az anyagokra, vizsgálja meg forrásainkat. Mindegyik egy különálló világ, egy mikrokozmosz, amely mindent összetart. Az intim megismerés gondoskodást jelent, a gondoskodás pedig védelmet jelent.

Human Fascination
Műszaki és környezetvédelmi előírások.

A Tarkett ReStart® visszavételi programja

Ez a modulszőnyeg 100% -ban újrahasznosítható saját szőnyeg újrahasznosító központunkban. A Tarkettnél úgy gondoljuk, hogy együtt pozitív hatást gyakorolhatunk az emberekre és a bolygóra. A körforgásos gazdaság egyik legfontosabb kezdeményezéseként a padló visszavételi és újrahasznosítási programunk, a ReStart® lehetőséget kínál Önnek arra, hogy újrahasznosítható szőnyeglapjait visszaküldje nekünk. Segítünk hulladékának kezelésében és értékes forrásokká való alakításában, a Környezettudatos épület minősítés megszerzésében és a fenntarthatósági célok előmozdításában.

ReStart Programme
Tudjon meg többet termékünkről: Desso&Ex