Szegmensek

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kórházak és az egészségügyi létesítmények speciális padlóburkolati igényeket támasztanak. Fedezze fel a betegek és az ápoló személyzet szem előtt tartásával megtervezett egészségügyi padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kényelmes, tiszta és hosszú élettartamú padlók minden korosztálynál hozzájárulnak a jobb tanuláshoz. Fedezze fel az oktatási létesítmények számára tervezett padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

Tudjuk, mennyire fontos a kiskereskedelmi vállalkozások számára, hogy kitűnjenek. Fedezze fel azokat a padlókat, amelyek javítják a vásárlói élményt, és hozzájárulnak az erős márkaimázshoz.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A padlók hozzájárulnak a kedvtelésből utazó vagy üzleti úton lévő vendégek emlékezetes élményeihez Fedezze fel a padlókat, melyek egyfajta világszínvonalú dizájnnal és komforttal szolgálnak.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A megfelelő padlóburkolat választás, amely a lakásból otthont teremt. Keltse életre a lakás belső terét, és fedezze fel a padlószínek és textúrák óriási választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A modern munkahely definíciója változik. Fedezze fel az új munkavégzési és együttműködési módokhoz igazodó padlóburkolati megoldásaink széles választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A sportesemények, wellness központok és sportcsarnokok egészséges testmozgást kínálnak minden korosztály számára. Fedezze fel a biztonságot, komfortot és jó sportteljesítményt biztosító padlókat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A közlekedés és az ipar terén kiemelkedően fontos a komfort, a kényelem és a biztonság. A megfelelő padlóburkolat elősegíti az esztétikus, produktív és tiszta környezetek létrehozását.
Inspiráció & Szolgáltatások
Segno- Az új szalagparketta kollekciónk
Minden, amit a Tarkett szalagparkettákról tudni kell! Töltse le az új Parquet Magazine kiadványunkat, és fedezze fel tervezett szalagparketta kollekciónkat.
Fenntarthatóság

A Tarkett elkötelezett amellett, hogy Jót tegyünk. Együtt.

A világ egyre összetettebb fenntarthatósági kihívásokkal néz szembe. Ezek leküzdése már nem csupán fontos ambíció, hanem szükségszerű. A Tarkettnél elkötelezettek vagyunk a fenntartható, körforgásos gazdaság iránt, amely mindenki számára értéket teremt, bezárva a hurkot, megőrizve a természeti erőforrásokat és csökkentve az éghajlatváltozásra gyakorolt ​​hatásokat.

Fenntarthatósági Történetek
A világ egyre összetettebb fenntarthatósági kihívásokkal néz szembe. Ezek leküzdése már nem fontos ambíció, hanem elengedhetetlen. A Tarkettnél elkötelezettek vagyunk egy fenntartható, körforgásos gazdaság mellett, amely mindenki számára értéket teremt, lezárja a hulladék körét, megőrzi a természeti erőforrásokat és csökkenti az éghajlatváltozásra gyakorolt hatásunkat.
A Tarkettről
Linóleum gyár Narniban (Olaszország)
A Tarkett linóleumot 1898 óta gyártják az olaszországi Narni üzemben.
-
UNI 249 LAGOON
Beltéri sportburkolat megoldások

OMNISPORTS REFERENCE MULTI-USE - UNI 249 LAGOON

A többcélú Omnisports Reference (6,2 mm) ideális padlóburkolat a különböző sportágak és a nem sportcélú eseményeknél történő használathoz, mert akkor is megőrzi a többféle sportághoz alkalmas teljesítményét, illetve a benyomódással és a nehéz gördülő terhekkel szembeni kiváló ellenállását, ha nem sportcélú használathoz fektetik le. A többcélú Omnisports Reference az EN 14904 szabvány szerint a P1 osztályba tartozik (ütéselnyelés ≥25%). Ez a kollekció 0,70 mm-es PU erősítésű koptatóréteggel rendelkezik, és ideális választást jelent a többféle sportág céljára történő használathoz a középiskolai, a főiskolai és a városi sportcsarnokokban, a védjegyünket jelentő Top Clean XP felületvédelem pedig rendkívüli tartósságot és költséghatékony karbantartást biztosít. A fektetési lehetőségek közé tartozik a fenntartható, 98%-ban ragasztómentes GreenLay® módszerrel történő laza fektetés.

Főbb jellemzők
Műszaki és környezetvédelmi előírások
Terméktípus: Indoor surfaces for multi-sports use (EN 14904)
Koptatóréteg vastagság: 0,70 mm
Teljes vastagság: 6,20 mm
Négyzetmétertömeg: 3950 g/m²
Felületkezelés: Top Clean XP
Tekercs (1 ref.)
Találja meg az igényeinek megfelelő termékünket: OMNISPORTS REFERENCE MULTI-USE
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Felépítés
Műszaki és környezetvédelmi előírások.
Tudjon meg többet termékünkről: OMNISPORTS REFERENCE MULTI-USE