A munkahely újragondolása: A perspektívák megváltoztatása a Covid-19 játvány közepén

Újratervezés a munkahelyeken: A kilátások újragondolása a Covid-19 járvány idején

A perspektívák váltása a Covid-19 közepén

A járvány kitörése óta folyamatosan próbálunk alkalamazkodni az „új normákhoz”. A Covid-19 járvány sajnos továbbra is világszintű probléma, melynek során „helyi” korlátozásokkal és időszakos lezárásokkal szembesülünk. Ebben a gyorsan változó, kiszámíthatatlan világban a munkavégzés körülményei alapvetően megváltoztak, így a Tarkett az elmúlt hónapokban kutatást indított annak érdekében, hogy kiderítse, mit is jelent ez a kialakult helyzet az intézményi belsőépítészet számára.

A Tarkettnél ügyfeleink igényei állnak a középpontban. Ahhoz, hogy segíthessünk eligazodni ebben az „új” világban a koronavírus időszakában, fontos, hogy a megfelelő kérdéseket tegyük fel. Éppen ezért a világjárvány megjelenésekor a Tarkett globális összesítő felmérést indított annak nyomon követésére, hogy mi az alkalmazottak véleménye és tapasztalata a munkáról és az irodáról, illetve arról, hogy az idők folyamán ezek a körülmények hogyan változnak.

Töltse le a „Rethinking Workplace” sorozatunk második részét: The Changing Workplace címmel és tudjon meg többet az alábbiakban a szociális távolságtartó munkahelyek alaprajzi megoldásairól, a zónázásról és útkeresésről, illetve tekintse meg inspirációs ötleteinket, amelyek segítenek az egészséges és biztonságos munkahelyi körülmények kialakításában.

 

Újragondolt Munkahely II: The Changing Workplace (A Változó Munkahely)

Tudjon meg többet újragondolt munkahelyi sorozatunk második részéről, ahol megosztjuk a legfrissebb meglátásokat arról, hogyan változnak az alkalmazottak nézetei és tapasztalatai a munkáról és az irodáról, emellett megismerkedünk az új intézményi tervezési megoldásokkal és változó trendekkel.

Újragondolt Munkahely I: Visszatérés az irodába

Fedezze fel újragondolt munkahelyi sorozatunk első részét: útmutatók gyűjteménye a munkáltatók, a specifikátorok és a vállalkozók támogatásához, az irodába való biztonságos visszatérés biztosításáról; rövid, közép és hosszú távon.

A perspektívák megváltoztatásáról szóló jelentés a Covid-19 közepette

A „The Great Indoors” platformon keresztül a Tarkett 3 globális felmérést végez 2800 irodai dolgozóról, a WKSpace munkahelyi tanácsadóival együttműködve. Ez az első jelentés a felmérés legelső eredményeit tárja fel.

Tervezési tanácsadás és alaprajz tervezés

A munkahelyi biztonság szempontjából kritikus fontosságú a kormány irányelvei szerint történő megfelelő zónázás és elrendezés az irodákban. A jelzések padlóba ágyazásával az alkalmazottak világos és állandó vizuális emlékeztetőt kapnak arról, hogyan kell az irodában tájékozódni és fenntartani a biztonságos távolságtartást.

A modulszőnyegek és az LVT termékek szinte korlátlan lehetőségeket kínálnak a színek és minták tekintetében, emellett egymástól függetlenül és együttesen is használhatók.

A Tarkett tervezőcsapatai rendelkezésre állnak, hogy támogassák Önt a belsőépítészeti tervezésben és elrendezésben.

Tisztítás & Karbantartás

Mivel a COVID-19 világjárvány alatt újraindult a közélet, mindenki törődik a tisztasággal. Az egészségesebb belső terek létrehozásához való hozzájárulás szakértőjeként a Tarkett segít az egészséges helyiségek megőrzésében.

A padlóburkolatok tekintetében a szőnyeg és az LVT különböző előnyöket kínál. A szőnyeget egyszerűen porszívózni kell, és nincs szükség további tisztítószerek használatára, míg az LVT termékek, könnyen letörölhetők. Töltse le részletes tisztítási és karbantartási útmutatónkat, hogy megtudja, hogyan tisztíthatja és fertőtlenítheti mindkét padlót.

Beltéri Levegőminőség

A tiszta levegőre való globális törekvés soha nem volt még ennyire sürgős. A Harvard Egyetem kutatói megállapították, hogy a levegőszennyezésnek - a részecskéknek (PM) vagy a finom pornak - való hosszú távú kitettség csak egy kis növekedése is jelentősen növeli a Covid-19 halálesetek kockázatát.

A padlóburkolatok tekintetében a DESSO Airmaster nyolcszor hatékonyabb a finom por befogásában és visszatartásában, mint az egyéb padlóburkolatok - és négyszer jobb, mint bármely más szőnyeg.

A Tarkett Human-Conscious Design ™ megközelítésünkkel továbbra is utat mutatunk az egészségesebb belterek felé.

Irodai zónázás & közlekedés

A padlóburkolat kulcsfontosságú szerepet játszhat az egészséges munkahely elősegítésében azáltal, hogy világos - ugyanakkor rugalmas - zónákat hoz létre, segítve az alkalmazottakat és a látogatókat a biztonságos távolságtartásban és közlekedésben.

DESSO Icons mondulszőnyegek

A DESSO Icons irodai útmutató nyilakkal rugalmas, egyszerű és költséghatékony irányítási módot kínál az alkalmazottak és a látogatók részére, így biztonságosan és egyszerűen bejuthatnak és közlekedhetnek az irodában.

Galéria