A Tarkett új, Európában készült Laminált termékcsaládjának padlóburkolatai: a szalagparketták legjobb alternatívái.

A Tarkett új, Európában készült Laminált termékcsaládjának padlóburkolatai: a szalagparketták legjobb alternatívái.

Lépjen be az időtlen elegancia világába új laminált padlóink segítségével, melyek dizájnja nagy gondossággal készült a Tarkett európai tervezőközpontjában, gyártásuk pedig – a páratlan minőség biztosítása érdekében – Németországban történt. Az 5 figyelemre méltó kollekcióból álló, 47 dizájnnal rendelkező és 4 sokoldalú pallóformátumban elérhető padlóburkolat-családunk a lehetőségek széles tárházát kínálja az otthonok belső tereinek átformálására.

Legyen szó hálószobáról, nappaliról vagy családi házak nyitott konyhájáról, a különböző pallóformátumok minden teret vonzóbbá tesznek, és mindenki lakberendezési igényeit kielégítik.

 

Dizájn ajánlat, amely nem ismer kompromisszumot az időtlen és elegáns dekorok között

Laminált padlókat tartalmazó kollekciónk fahatású padlók széles választékát kínálja, beleértve a sötétszürke, a világosszürke, sőt, még a világosabb vagy sötétebb bézs laminált padlókat is. Ez a kollekció valóban a sokoldalúság és a stílus megtestesítője.

Üdvözölje otthonában az autentikusság meleg ölelését, hiszen minden egyes palló a természetesség rusztikus báját árasztja. A hosszú és széles pallókból álló Woodstock Longboards kollekciónk fenséges kisugárzásának köszönhetően nem csak díszesebbé teszi a belső tereket, de a valódi keményfa padlóra emlékeztető, figyelemre méltó tágasság érzetét is kelti.

Tapasztalja meg a halszálkamintás laminált padló tartós vonzerejét, amely a klasszikus kifinomultság megtestesítőjeként észrevétlenül szövi bele a történelmet a modern belső terekbe. Az innovatív nyomtatási technikák révén életre keltjük a valódi keményfa padlók autentikus megjelenését és tapintását, harmonikus átmenetet teremtve a természetes világ és a lakóterek között.

 

Kiváló teljesítményjellemzők a tartósság érdekében

Tapasztalja meg laminált padlóink segítségével, hogy milyen az, amikor a tartós szépség hosszú élettartammal párosul.

A mozgalmas családi terekben fellépő igénybevételek hosszú távú elviselésére tervezett padlóburkolataink nagy tartóssággal rendelkeznek, tanúsítva kivételes minőségüket. A védőréteg erős pajzsot képez a mindennapok megpróbáltatásaival szemben, könnyedén ellenállva a kopásnak, a karcolásoknak és a foltoknak. Akár dobogó gyermeklábakról, akár bundás társaink játékos ugrándozásáról, akár a padlót próbára tévő magas sarkú cipőkről legyen szó, padlóburkolataink rendíthetetlenül helytállnak.

Easy Line kollekciónk egy lépéssel tovább növeli a tartósságot az ötletes Force-Fit klikk rögzítőrendszer segítségével, amelyet a padlóburkolat számára jobb vízállóságot biztosító erős és biztonságos csatlakozáshoz terveztek. Az új rendszer zökkenőmentes fektetési folyamatot biztosít és közelebb viszi vásárlóinkat az általuk megálmodott tökéletes padlóhoz.

A Woodstock AquaBlock termékcsalád AquaBlock rendszere új magasságokba emeli a vízállóságot, akár 24 órás biztos védelmet nyújtva a nedvességgel szemben, ami ideális a nyitott konyhák számára. Az AquaBlock technológiának köszönhetően a padló megbízható védelmet biztosít, tartós eleganciát ígérve még a váratlan kiömlések és a mindennapos igénybevétel esetére is.

 

Könnyű és egyszerű fektetés

Különböző klikk rendszereink felhasználóbarát előnyöket kínálnak, melyek mind a végfelhasználók, mind a szakemberek számára egyszerűbbé teszik a padlóburkolat fektetését. Klikk rendszereink egyszerű és gyors összeillesztést biztosítanak, így nincs szükség bonyolult szerszámokra.

Valamennyi kollekció a felhasználók igényeihez szabott speciális klikk rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja a padlóburkolat zökkenőmentes és hatékony felújítását.

 

Megoldások a jobb padlókért

Fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk PEFC-tanúsítványunkban is megmutatkozik. Laminált termékcsaládunk valamennyi kollekciójának alapanyagai felelős erdőgazdálkodás segítségével fenntartott erdőkből és ellenőrzött forrásokból származnak, ami elősegíti a zöldebb jövőt, miközben megőrzi a természetes fa időtlen szépségét az otthonokban.

Fedezze fel kollekcióinkat

Legyünk gyakorlatiasak