A projektek megjelenítése

A projektek megjelenítése

Ezen az oldalon ingyenes és webalapú eszközöket talál, amelyekkel megjelenítheti a különböző padlóburkolati megoldásokkal, anyagokkal, színekkel vagy akár mintákkal elkészített projektjeit.

A projektek megjelenítése különböző padlóburkolattal

A helyiség-látványtervező lehetővé teszi, hogy többféle padlóburkolatot lásson az Ön által választott térben. Le is tölthet egy HD-képet vagy feloszthatja a nézetet, hogy össze tudja hasonlítani a különböző termékeket ugyanazzal a beállítással.

Készítse el saját, egyedi padlómintáját!

Az iD Mixonomi online konfigurátor egy speciális webalapú eszköz, amellyel megalkothatja saját, moduláris mintáit PVC lapokra. Kiválaszthatja a formákat és a színeket, amelyeket keverni szeretne. Ezután letöltheti a jpg vagy cad fájlt, valamint a termékek listáját, amelyeket meg kell rendelnie az elkészített minta megvalósításához.

Az iD Supernature & Tattoo luxus minőségű PVC lap kollekció, amelyben megtalálhatók a fa- és kőhatású lapok és pallók, és amelyet tíz különböző grafikai tetoválás alkalmazásával teheti egyedivé. A 16-féle színárnyalatból és a 10-féle tetoválás dizájnból választva online elkészítheti padlójának mintázatát.
Az online padlótervező egy ingyenes, webalapú eszköz, amely segítséget nyújt Önnek a luxus minőségű PVC lap mintázatának létrehozásában. A minta létrehozása után megjelenítheti a mintát az Ön által választott helyiségben, és jpg vagy cad fájlként letöltheti.

Az iD Mixonomi Jewels online konfigurátor lehetővé teszi, hogy megtapasztalja az iD Mixonomi Jewels lehetőségeit új színek keverésével, felhasználva a Beauregard stúdió elrendezéseit. Az eredményt megtekintheti az Ön által választott térben. Letöltheti továbbá a jpg vagy cad fájlt, valamint a megalkotott padló receptjét 20m²-es felülethez szükséges mennyiségekkel.

Tekintse meg a videót, hogy elkezdhesse az iD Supernature & Tattoo testreszabását a dizájn segítségnyújtási szolgáltatásunkkal: