Monochromatic modular vinyl flooring for an education space

Az új iD Inspiration LVT kollekciónk meghatározza, mit is jelent az eredetiség

Merjen inspirálódni

Egy gyorsan változó világban lehetőségünk van arra, hogy újragondoljuk, hogyan is élünk, és hogy átalakítsuk belső tereinket egy egészségesebb életmód elősegítése érdekében. Ehhez az új világhoz a mi elképzelésünk az iD Inspiration. A kollekció fokozott modularitást biztosít, amely lehetővé teszi a tér gyors átalakítását úgy, hogy megfeleljen a munka és az élet változó körülményeinek, anélkül, hogy az egészségre és környezetre nézve kompromisszumot kellene kötnie.
Emellett a természet inspirálta színek és dekorok – melyet fokoz a nagy felbontású nyomtatás ultra realizmusa – segítik a kellemes belső terek kialakítását.

iD Inspiration, úgy tervezték, hogy megkönnyítse a padlóburkolat választásának folyamatát.

Tegyen virtuális látogatást bemutatótermünkben

.

Fedezze fel dekorjainkat

Naturals

Aprólékos kutatással a természetből kiválasztott, kiváló minőségű nyersanyagok révén a Naturals dekorok digitálisan kerülnek nyomtatásra, és nagy felbontású megjelenítést biztosítanak ismétlődő motívumok nélkül akár 12 m²-ig.

Authentics

Az Authentics olyan EIR technológiával van ellátva, amely az effektusokat pallókra és padlólapokra viszi át. A dombornyomott pórusok tökéletesen visszaadják a nagy felbontású nyomtatott képet, ami egy még valósághűbb eredményhez vezet.

Classics

A klasszikus gravure nyomtatás évtizedeken át kiállta az idő próbáját. Classics dekorjaink, a legelismertebb anyagainkat és színharmóniáinkat mutatják be.

Ragadja meg a fa és a kő szépségét

Az új iD Inspiration mérföldkövet jelent a LVT kollekciók tervezésében. Fejlett digitális nyomtatási technológiánk lehetővé teszi számunkra, hogy a fa és a kő legapróbb részleteinek bemutatásával tegyük egyedivé pallóink és padlólapjaink erezetét, textúráját és színét. Ami a legfontosabb, lehetővé teszi, hogy Ön kiválassza a természetes dekorok közül a legjobbat a legjobb teljesítményű vinyl anyagokba ágyazva.

Nagy felbontású padlóburkolat nem ismétlődő motívumokkal akár 12 m²-ig!

Nem ismétlődő motívumok akár 12 m²-ig, nagy felbontású digitális nyomtatással

Ne kössön korpromisszumot

.

TEKTANIUM™, igazi áttörést jelentő technológia

Az iD Inspiration bemutatja új TEKTANIUM™ PU bevonatunkat, amely szabadalmaztatott polimer rendszert használ a páratlan ellenállást biztosító védelem érdekében
a karcolások, a kopás és a foltok ellen. Ezenkívül olyan ultra matt felületet is biztosít, amely minden irányból jól látható. Az ultra matt hatást, a kiváló ellenálló képességet és tartósságot kombinálva padlófelülete még valósághűbbnek fog hatni és tartósabb lesz. A TEKTANIUM™ az egyetlen PU bevonat, amely kombinálja ezeket a jellemzőket, így nincs szükség kompromisszumokra.

Ne szabjon határokat

Ha projektjét szeretné rendkívül különlegessé tenni, akkor tervezőinkkel exkluzív, testre szabott padlóburkolatot hozhat létre a Tarkett tervező laboratóriumában. A kollekció szinte végtelen kombinációs lehetőséget kínál. A termék minden aspektusa testre szabható az összes dekorral.

• ELŐRE MEGHATÁROZOTT SZOLGÁLTATÁS

• À LA CARTE SZOLGÁLTATÁS

Testre szabott dekorok rendelhetők egyedi igények szerint (MTO). Egyeztessen területi képviselőjével specifikus ütemezésről és a testre szabás igénybe vételének feltételeiről. Minden projekt elbírálása egyedileg zajlik.

.

Kapcsolatfelvétel

Szeretne többet megtudni az iD Inspiration kollekciónkról?

Tekintsen meg többet

Kollekciók elérése