Az autentikus, exkluzív, természetes és tartós szalagparketták hagyománya

Az autentikus, exkluzív, természetes és tartós szalagparketták hagyománya

2020 Szalagparkettája Modern és Moduláris

Ebben az évben a szalagparketta kollekciónk új, modern dizájnokkal bővül, egy moduláris kollekciót is beleértve: Segno néven, új dizájn koncepcióval visszatér a klasszikus halszálka mintázatú szalagparketta.

A klasszikus halszálka mintázatú szalagparkettát modernebb megközelítéssel felelevenítő Segno kollekció művészi szabadságot biztosít a saját mintázatú padlóelrendezés létrehozásához az egyedi szalagparketta dizájn érdekében, moduláris technológiával ötvözve a kivételes minőséget és kivitelt, ami csaknem korlátlan kreatív lehetőségeket kínál.

Modern Herringbone Engineered Wood Floors - Segno

A sötétbarna árnyalattól a diszkrét, finoman pigmentált árnyalatokig terjedő ötféle színben kapható Segno kollekció egyedi koncepciója olyan padlómintázatok megtervezésére ösztönöz, amelyek lehetővé teszik a helyiségben rejlő lehetőségek maradéktalan kiaknázását.

Wood floor suitable for your living room, bed room,...

Alakítsa át a belső terét a szalagparketta dizájnok és színek kombinálásával

A Segno kollekció különféle módokon fektethető le, ami a hagyományos dizájnok és az új kifejezésmódok megjelenítését egyaránt lehetővé teszi. A különböző minták a színek keverésével, illetve a balos és jobbos pallók különféle kombinációjának felhasználásával hozhatók létre. A speciális mintázatok a különböző szögekből nézve láthatóvá teszik a fa részleteit és textúráját, ami dinamikus és gyönyörű vizuális hatást hoz létre.
Használja a képzeletét és játsszon el a modulárissággal!


Töltse le a Receptkönyvünket, hogy felmérhesse, mennyi szalagparketta palló szükséges a halszálka vagy bármilyen más mintához a különböző faárnyalatok keverése mellett (egy 20m2-es terület számára).

Szalagparkettáink jó érzéssel készülnek

Valamennyi szalagparkettánk a valódi hagyományokat ötvözi az exkluzivitással, a rendkívüli tartóssággal, valamint a különböző stílusok és színárnyalatok választékával. Teljesen mindegy, hogy a lágy és barátságos árnyalatok tisztaságára, a klasszikus karakterre vagy a dizájnt előtérbe helyező, határozott megjelenésre van-e szüksége, a kollekciónk olyan szalagparkettával szolgál, amely szebbé teszi otthonát.

Fedezze fel az új 2020-as Noble szalagparketta dizájnokat

Az új Segno kollekcióval párhuzamosan új színek kerültek bevezetésre idén a NOBLE kollekció kiegészítése és felfrissítése céljából. Értelmezzük újra a klasszikus parketta hosszú tradícióját egy rendkívül modern, moduláris padlóval.

Square, herringbone designs available

Kiválasztottuk a New York témát, és a 2 új, sakktábla mintájú szalagparketta padlóburkolat változattal léptünk egy újabb szintet.

A Noble Tölgy Bronx a szürke szín új és gyönyörű árnyalatát használja a kollekció színválasztékának teljessé tétele érdekében, Ugyanakkor a Noble Oak Brooklyn dizájn elkészítéséhez az egyik legkelendőbb színünket választottuk.

Két gyönyörű, új dizájn, melyek újabb szintre emelik a belső teret!

Kép Galéria

Javasolt kollekciók

Kapcsolódó Cikkek
Szalagparketta a konyhában
Szalagparketta a konyhában

Tudjon meg még többet a konyhai szalagparkettákról, azok fektetéséről és a hosszú élettartamot biztosító ápolásáról.

Wood floor - Pure Oak
Fedezze fel az új szalagparketta kollekciónk természetes szépségét és változatosságát