Modern and colorful workspace designed with wellbeing in mind, showcasing the DESSO AirMaster collection

DESSO AirMaster®

Classic, Earth, Sphere

DESSO AirMaster: tér a jó levegő számára

A Tarkett a lakóterek és munkahelyek levegőminőségének javítására tervezett új és továbbfejlesztett DESSO AirMaster modulszőnyeg-kollekciót mutatott be.

A szabadalmaztatott technológiának köszönhetően a DESSO AirMaster modulszőnyegek a sima padlóknál nyolcszor, a hagyományos szőnyegeknél pedig négyszer hatékonyabban fogják fel és tartják vissza a finomport1. Tisztítsuk meg a levegőt az emberi és környezeti egészség és jóllét érdekében, és biztosítsunk teret jó levegő számára.

Színes és élénk közösségi belső tér a megújult színpalettával rendelkező DESSO AirMaster kollekció alkalmazásával kialakított modern padlódizájnnal

Megújult színpaletta

A DESSO AirMaster kollekció 9 élénk és 9 gyönyörű semleges színben elérhető. Valamennyi színhez egy-egy texturális kialakítási lehetőség is tartozik: a Classic finom vonalvezetésétől az Earth drámai mélységein át a Sphere tónusos textúrájáig. Az önmagában is tökéletesen működő 3 dizájn kombinálható, így például helyiségek központi területeinek kijelölésére vagy munkahelyek zónákra osztására, illetve útvonalak kialakítására szolgáló, feltűnő alaprajzok hozhatók létre. 

A DESSO AirMaster Classic, Earth és Sphere modulszőnyeg-kollekciók egymáshoz illeszkedő színpalettája

AirMaster Classic

Az AirMaster Classic lineáris kialakítása térbeli mélységet, az árnyékok játékát és a pontosan körülhatárolt tér érzetét biztosítja bármilyen helyiségben vagy munkaterületen.

AirMaster Earth

A feltűnő fekete fonalszálakkal, tónusos színekkel és szabálytalan, organikus mintával rendelkező Earth drámai mélységet és taktilitást kínál.

AirMaster Sphere

A kézzel készített, rusztikus hangulatú, finom, tónusos színeivel a Sphere melegséget és textúrát kölcsönöz a modern irodai környezetnek.

Beltéri levegőminőség

Élő, lélegző lények vagyunk egy élő, lélegző bolygón. Ezért hiszünk a Tarkettnél abban, hogy elengedhetetlenül fontos megvédenünk a levegőt, amit belélegzünk. Az emberi és környezeti egészség és jóllét javítására tervezett AirMaster kollekció a Tarkett Human-Conscious Design® ékes példája – elkötelezettségünké, hogy olyan padlóburkolatokat hozzunk létre, amelyek az emberek és a bolygó számára egyaránt előnyösek. És minden nap így járunk el.

A „természetes térben lélegzik” kifejezés hűen tükrözi, hogy mennyire fontos a levegőminőség a belső terek és a Tarkett stratégiája szempontjából

A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk

Több mint egy évtizeddel ezelőtt elköteleztük magunkat amellett, hogy a körforgásosságot helyezzük célkitűzéseink középpontjába. Körforgásos karbonlábnyomunk csökkentésére irányuló folyamatos erőfeszítéseink részeként büszkén mutatjuk be a továbbfejlesztett EcoBase hátoldalt, amelyben egy új bioalapú összetevő váltja fel a korábban kőolajalapú fő összetevőt.

A DESSO modulszőnyegek fonalból és EcoBase hátoldalból állnak, amelyek az újrahasznosítás érdekében szétválaszthatók

Körforgásos karbonlábnyomunk

Annak érdekében, hogy nyomon követhessük a termék életciklusa során keletkező és megtakarított szén-dioxidot, minden egyes modulszőnyeg-kollekciónk körforgásos karbonlábnyomát kiszámoltuk, az eredményeket pedig külső szakértőkkel ellenőriztettük. 

Zárt rendszerünknek köszönhetően modulszőnyegeink lenyűgözően alacsony körforgásos karbonlábnyommal2 rendelkeznek, amelyet partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt folyamatosan igyekszünk még tovább csökkenteni.

A DESSO AirMaster Classic, AirMaster Earth és AirMaster Sphere modulszőnyeg-kollekciók körforgásos karbonlábnyoma

A Tarkett és a Baux együttműködése

A Tarkett együttműködést kötött a BAUX-szal, a falak és mennyezetek fenntartható akusztikus hangelnyelő termékeinek világelső gyártójával. 

A BAUX-szal közösen egyedi színpalettát terveztünk, amely kombinálja a beltéri akusztikus fa paneleket és az AirMaster finomport csökkentő padlóburkolati technológiáját, ami azt jelenti, hogy a falburkolatok és modulszőnyegek mostantól tökéletesen összehangolhatók, hogy még egészségesebb és harmonikusabb munkakörnyezetet teremtsenek3.

Harmonikus belső tér hozzáillő színpalettával kialakított belsőépítészeti megoldásokkal, Tarkett padlóburkolatokkal és Baux akusztikus falakkal

Képgaléria

Kapcsolódó Tartalmak

Carpet plank flooring in a open office landscape
DESSO AirMaster Savera & Savera Shade

Hozzon létre játékos dizájnt a DESSO AirMaster Savera & Savera Shade újrahasznosítható szőnyegpadlóval, amely javítja a beltéri levegő minőségét az irodákban

a DESSO AirMaster kollekció három egymást kiegészítő dizájnját bemutató színes és modern közösségi munkahely
DESSO AirMaster®

Fedezze fel a DESSO AirMaster Classic, Earth és Sphere kollekciót. A beltéri levegő minőségének javítására tervezett kollekció 9 élénk és 9 gyönyörű semleges színben elérhető.

Lábjegyzetek:

1Az AirMaster® 090225-01 DF GUI tesztjelentés alapján, a DESSO AirMaster® kollekciót hagyományos sima padlóburkolatokkal és hagyományos, strukturált hurkolt bolyhos padlószőnyegekkel összehasonlítva (középértékek). 

2 Körforgásos karbonlábnyom: a független Bureau Veritas által ellenőrzött S-P-11790 - DESSO AirMaster Classic, S-P-11675 - DESSO AirMaster Earth és S-P-11798 DESSO AirMaster Sphere környezetvédelmi terméknyilatkozatok (EPD) szerint, a teljes karbonlábnyom (A-D modulok) alapján, zárt körforgásos újrahasznosítási forgatókönyvnek megfelelően.

3A Tarkett és a BAUX független és különálló vállalatok. A Tarkett nem értékesíti vagy forgalmazza a BAUX termékeit.