carpet tile collection with organic structures and pigments to create a calming wrokplace atmosphere

DESSO Grezzo Bloom és Vivid

A természet gyógyító erejének hasznosítása

A természetes struktúrák organikus szépségéből és a természetben található gazdag pigmentekből ihletet merítő DESSO Grezzo Bloom és DESSO Grezzo Vivid modulszőnyeg-kollekció a természet gyógyító erejével ruházza fel a belső tereket, egyfajta nyugodt energia érzetét keltve.

Nyitott helyiség munkahelyek számára színes Grezzo Bloom és Vivid modulszőnyegekkel

A természetben található durva textúrákat, szövevényes mintákat és élénk árnyalatokat utánozva minden egyes lap egyedi – tökéletes megoldás a mélység és a folyamatos mozgás érzetének létrehozásához nagy kiterjedésű padlófelületeken, vagy a kisebb terek maradandó vonzerejének megteremtéséhez. 

DESSO Grezzo Bloom

két kép az intézményi belső terek számára tervezett, természet ihlette modulszőnyegekről

Mint a virágzó mohával vagy zuzmóval beszórt kő és beton, a Bloom a természetben található lélegzetelállító szépséget és elevenséget ragadja meg, életre keltve a tompa, semleges tónusokat. A durva, szabálytalan szövés vad, sziklákat idéző textúrát hoz létre, amely mélységet és természetes mozgást kölcsönöz a tágas tereknek. 

DESSO Grezzo Vivid

Két kép, amelyek a belső terekbe szánt színpompás, organikus mintázatú Desso Grezzo modulszőnyegeket mutatják be

Az ugyanolyan energikus Vivid kollekció hasonló színpalettával és természet ihlette dizájnnal rendelkezik, de amíg a Bloom lágyabbá teszi a Grezzo kollekciót, addig a Vivid meghatározó és stílusos hangsúlyokat ad az alaprajznak, így tökéletesen alkalmas a különböző munkaterületek kifinomult felületének megteremtésére.

Kreatív szabadság

A Grezzo Bloom és Vivid kollekciók úgy lettek kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz. Ez a kollekció a meglévő DESSO Grezzo kollekciót egészíti ki, még nagyobb kreatív tervezési szabadságot kínálva a belső terek kialakítása során

DESSO Grezzo Bloom

Mint a virágzó mohával vagy zuzmóval beszórt kő és beton, a Bloom a természetben található lélegzetelállító szépséget és elevenséget ragadja meg, életre keltve a tompa, semleges tónusokat.

DESSO Grezzo Vivid

Mint a virágzó mohával vagy zuzmóval beszórt kő és beton, a Vivid a természetben található lélegzetelállító szépséget és elevenséget ragadja meg, életre keltve a tompa, semleges tónusokat.

DESSO Grezzo

A DESSO Grezzo kollekció a világ természetes sziklás tájainak tiszta, érintetlen szépségét ünnepli, emellett támogatja a Tarkett azon folyamatos elkötelezettségét, mely a bolygó törékeny természeti erőforrásainak védelmére irányul.

A természetes környezetet tükröző gazdag színvilág

gazdag színpaletta – DESSO Grezzo Bloom és Vivid az organikus belsőépítészeti megoldásokhoz

Képgaléria