Egyedi igényekre vonatkozó szolgáltatásaink

Egyedi igényekre vonatkozó szolgáltatásaink

A közös tervezés inspirálta az egyedi igényekre vonatkozó szolgáltatásainkat, amelyek során az ügyfelek részt vesznek a kreatív folyamatban, hogy személyre szabott, rugalmas és moduláris padlóburkolási tapasztalatokat alakítsanak ki. Hiszünk abban, hogy ügyfeleinkkel való együttműködés értéket teremt

Online padlótervező

Néhány padlókollekciónk modularitásunknak köszönhetően korlátlan kreatív lehetőséget kínál. A moduláris PVC lap kollekciók, mint az iD Mixonomi, az iD Mixonomi Jewels és az iD Supernature & Tattoo egyedi igények megvalósításához készültek.

Online padlótervezőnk ingyenes, webalapú eszköz, amelynek segítségével ügyfeleink igény szerint gyártott mintákat hozhatnak létre.

Az online konfigurátor funkciói a következők:

  • Választhat a különböző, hétféle formából alkotott minták széles választékából
  • Testre szabhatja az Ön által választott mintát az iD Mixonomi színpalettájának 33 színét felhasználva, amely színpalettát a híres párizsi dizájnügynökséggel, a Peclers-szel együttműködve alkottunk meg.
  • A minta létrehozása után megjelenítheti a mintát az Ön által választott helyiségben.
  • A funkciók közé tartozik továbbá, hogy a testreszabott mintához kapcsolódóan különféle fájlokat tölthet le:

- Kép JPG formátumban,
- CAD fájl,
- „Recept” a termékhez szükséges rendelés leadásához.

Floorcraft, szonikus vágás egyedi szolgáltatása

Magyarázat: A Tarkett anyagok vágási és összeállítási technikája, amely az egyedi projektek specifikátorai számára érhetőek el, hogy az egyedi, méretezhető projektek bármilyen térhez illeszkedjenek.

A Tarkett az egyike azon kevés vállalatoknak, amelyek szonikus vágógép használatával biztosítják a technikai kifinomultság magas szintjét és a rendkívüli pontosságot.

Padlóinkat szonikus vágással vágjuk fel a terv szerint és illesztjük össze mielőtt rákerül a védelmet biztosító ragasztófólia. A padlóburkolat fektetésre készen érkezik Önhöz!

A Floorcraft tervezési megoldások alkalmazhatók a legtöbb luxus minőségű PVC lapunkhoz, valamint a homogén és heterogén PVC padlókhoz.

Atelier Tarkett, Párizs

A teljes egészében építészeknek és tervezőknek szentelt Atelier Tarkett egyedi szolgáltatás, mind a felfogás, mind az anyaghoz való hozzáállás szempontjából. A Tarkett együttműködött az 5.5 dizájnstúdióval az Atelier Tarkett megálmodásában, ami az építészek és tervezők stúdióinak kibővítése. Ez olyan környezet, ahol a kreatív szakemberek megosztják ötleteiket egy ösztönző térben, szakértői konzultációval részt vesznek a személyre szabás gyakorlatainak kialakításában, továbbá az anyag lehetőségeinek, valamint a márka megoldásai, illetve a padlóburkolati termékek adta kreatív lehetőség felfedezésével segítik a projektek előrehaladását.

Szőnyegpadló Design Center™

A Waalwijk-ben (Hollandia) található Szőnyegpadló Design Centerben együtt dolgozunk ügyfeleinkkel annak érdekében, hogy kiaknázhassák saját kreativitásukat azáltal, hogy saját, egyéni stílusukat adják a padlóhoz, és részt vesznek a gyártási folyamatban. Ez azt jelenti, hogy ügyfeleink a kreatív folyamat középpontjában állnak, és hogy együtt létrehozunk egy olyan terméket, amely megfelel ügyfeleink egyedi igényeinek.

Emellett hasznosíthatják a textiltervezőkből és technikusokból álló tapasztalt csapat szakértelmét, valamint használhatják a rendelkezésre álló, speciális gépeket.

Design Center kollekciók

A Design Center kollekciók különlegesen kidolgozott kollekciók, amelyeket különleges tervezésű és színösszeállítású termékek alkotnak az elterjedt, standard kollekcióink mellett. A Design Center kollekciók külön kérésre készülnek és minden ügyfél számára egyediek.