Elegance Rigid 55, az új, Európában gyártott, klikk-rendszerű, merev padlóburkolat

Elegance Rigid 55, az új, Európában gyártott, klikk-rendszerű, merev padlóburkolat

Gyönyörű dizájnok európai tervezőink által

Bemutatjuk az Elegance Rigid 55 padlót, új, moduláris , klikk-rendszerű, merev vinyl padló-megoldásunkat, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy kifinomultságot és karaktert csempésszen otthonába. A lapok és pallók 20 gyönyörű dizájnból álló széles választékával nem lesz hiánya lehetőségekből. A fa kialakítástól a kőhatásig, ultra matt felületeink minden szögből egyenletesen láthatók, és a Tektanium® felületkezelésnek köszönhetően kevesebb fényt vernek vissza. A famintázatok valósághű megjelenésének és textúrájának növeléséhez az Embossed-in-Register (EIR) technológiát használjuk, amely lehetővé teszi, hogy a textúra tökéletesen illeszkedjen a décor mintához . Padlója még autentikusabbnak fog tűnni. Újítsa meg otthonát a kifejezetten otthonokra szabott dizájnokkal.

Ellenállás és kényelem

A termékcsalád egyik fő újdonsága a fő rétegben található nagy sűrűségű SPC-technológia, amely jó mérettartást, kiváló tartósságot és vízálló tulajdonságokat biztosít, és tökéletes a fürdőszoba, a konyha vagy a ház bármely helyiségének felújításához.

Az LVT klikk-rendszerű padlóburkolat-termékcsalád hőmérséklet (10-50°C) széles tartományát elbírja: hosszú távon biztosítja a tartósságot és az egységességet, fenntartva a termék stabilitását és megjelenését, mivel kevésbé valószínű, hogy a padló a szélsőséges hőmérséklet-ingadozások miatt károsodik vagy deformálódik.

Ezen felül a Tektanium®, a kategóriájában legjobb felületkezelési megoldásunk az Elegance Rigid 55-öt magas ellenálló képességgel, hosszabb élettartammal, hosszantartó felülettel és páratlan karc-, kopás- és foltállósággal kínálja, ami ideális a családi élethez.

 

 

 

Az Elegance Rigid 55 a legmodernebb technológiánkkal készült, így ez egy igazán kevés karbantartást igénylő, problémamentes padlómegoldás. A padlót kevésbé érintik a hőmérséklet-ingadozások, így kevesebb javításra vagy cserére van szükség.

Egyszerű és gyors fektetés

Búcsút inthet a bonyolult és időigényes padlóburkolat-fektetésnek. A GenClick®, a Tarkett új, szabadalmaztatott klikk-rendszerű megoldásának köszönhetően pillanatok alatt élvezheti új padlója előnyeit. Lakossági használat esetén nincs szükség professzionális segítségre, egyszerűen kövesse az egyszerű lépéseket, és pattintsa össze a padlólapokat vagy pallókat. A pattintásos rendszer nemcsak egyszerűen használható, hanem hihetetlenül erős és tartós is.

A szabadalmaztatott Tarkett-rendszer vízálló, így nem kell többé aggódnia a vízkárok miatt - a GenClick® révén nyugodtan élvezheti a kényelmet. A vízhatlan klikk-rendszerű vinyl padló ideális a nedves helyiségekbe, például fürdőszobákba és konyhákba.

A termékcsalád tökéletesen illeszkedik a felújítási projekthez, mivel a meglévő keménypadlóra is fektethető, beleértve a kerámia padlólapokat, és elrejti az aljzat kisebb hibáit.

Megoldások a jobb padlókért

Új, luxusminőségű vinyl padló-megoldásunk a gyártás minden területén a fenntarthatóságot és a környezetvédelmi felelősséget helyezi előtérbe. Az Európában a fenntarthatóságra összpontosítva készült Elegance Rigid 55 a gyártási folyamat révén hozzájárul a hulladék és a kibocsátások csökkentéséhez. Az átlagosan 20%-ban újrahasznosított tartalmat és teljes mértékben átlátható anyagokat tartalmazó termékeinkkel nyugodt lehet afelől, hogy padlója nemcsak esztétikailag lesz kellemes, de jobb beltéri levegőminőséget is biztosít.

A vinyl padlókat ReStart® visszavételi programunk keretében is átalakítjuk: összegyűjtjük az értékes padlódarabokat és újrahasznosítjuk őket, ezáltal növeljük termékeink újrahasznosított anyagtartalmát és csökkentjük karbonlábnyomunkat. Az ultraalacsony illékony szerves vegyületek (≤10 μg/m³) és ftalátmentes anyagok kibocsátásával egészségesebb beltéri környezetet teremtünk. Az Elegance Rigid 55 nem csak a belső tér színvonalát emeli, hanem a környezetet is pozitívan befolyásolja. A környezeti lábnyom csökkentése soha nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kellene kötnie a kényelmet, az egészséget és az általános jóllétet illetően.

Legyünk gyakorlatiasak