Fedezze fel az új szalagparketta kollekciónk természetes szépségét és változatosságát

Fedezze fel az új szalagparketta kollekciónk természetes szépségét és változatosságát

Semmi sem hasonlítható a szalagparketta szépségéhez. Az érezete és a textúrája természetes melegséget kölcsönöz minden belső térnek, a hálószobától a nappalin és a konyhán át az előszobáig.
A Tarkett parketták terén szerzett szakértelme az 1880-as évek nyúlik vissza, és ezt a szaktudást hasznosítottuk annak érdekében, hogy olyan természetesen stílusos padlóválasztékot hozzunk létre, amely tartós, újrahasznosítható és könnyen fektethető.
Teljesen mindegy, hogy a lágy és barátságos árnyalatok tisztaságára, a klasszikus karakterre vagy a dizájnt előtérbe helyező, határozott megjelenésre van-e szüksége, a kollekciónk olyan szalagparkettával szolgál, amely szebbé teszi otthonát.

Nézze át az új Parquet Magazine kiadványunkat, és fedezze fel az elegáns, tervezett szalagparketta kollekciónkat. Itt tanácsokat talál a fektetéssel kapcsolatosan, és megismerheti a passzoló tartozékokat. Emellett ismerteti a szalagparketta karbantartását, és tájékoztatással szolgál arról. hogyan védhetjük meg az erdőinket, ahonnan a faanyag származik. Minden, amit a Tarkett szalagparkettákról tudni kell!