Creation by Note Design studio with iQ surface flooring

Fenntarthatósági hősök embertudatos terek tervezéséhez.

Körforgásos padlók – egyszerűbben, mint valaha

A Tarkett Human-Conscious DesignTM a mi felajánlásunk a mai és a későbbi generációk felé. Olyan padlóburkolatok és sportfelületek létrehozásához, amelyek jók az embereknek és a bolygónak is. És hogy ezt minden nap csináljuk. Körforgásos kínálatunk jól szemlélteti elhivatottságunkat és a körforgásos gazdaság felé tett lépéseink középpontjában álló elveket – a hulladék és szennyezés tervezési szinten történő kiiktatását, a termékek és anyagok tartós használatát, valamint a természetes rendszerek helyreállítását. Nagyban megkönnyítettük az Ön számára a fenntartható padló melletti elköteleződést, ugyanis úttörők vagyunk a használatot követő újrahasznosító technológia terén, amellyel zárt rendszerbe kívánjuk helyezni a termékeinket, illetve egyetlen átfogó kollekció keretében szeretnénk felsorakoztatni a fenntarthatóság hőseit. És ez még csak a kezdet. Ezt a megközelítést szeretnénk kiterjeszteni a többi kollekciónkra is, ugyanis folyamatosan igyekszünk új újrahasznosító technológiákat és visszavételi rendszereket bevezetni.*

All flooring categories included in the circular selection

Tudatos döntések

Ha környezetbarát padlót keresünk, összetett és zavaros információkkal szembesülhetünk, sőt előfordulhat, hogy nem kapunk megfelelő tájékoztatást. A Tarkettnél segíteni szeretnénk a megalapozott döntésben. Folyamatosan arra törekszünk, hogy átláthatóbb információkat szolgáltassunk az anyagaink és termékeink hatásairól.
Körforgásos kínálatunk - Circular Selection:

A ReStart® program

Mindannyian egyetértünk abban, hogy a biztonságos anyagok újrahasznosítása kedvező. Ugyanakkor nem mindig egyszerű helyesen cselekedni. Hogyan lehet biztos abban, hogy a fektetési hulladék vagy a használt padló új esélyt kap nálunk, és nem hulladéklerakóban vagy elégetve végzi? Környezettudatos padlókollekcióink a ReStart®* nevű, visszavétel és újrahasznosítás mottójú programunk keretében újrahasznosítható. Ez a következőket jelenti:
helyi logisztikai partnerséget alakítottunk ki a fektetési hulladék és a használt padlók összegyűjtésére, amelyeket a saját létesítményünkben dolgozunk fel, és alakítunk át a termékeinkben felhasználható új nyersanyagokká. Bízza csak ránk! ReStart® elnevezésű zökkenőmentes, visszavétel és újrahasznosítás mottójú programunk keretében mindent átveszünk, Önnek pedig tanúsítványt állítunk ki az anyagmennyiségről, amellyel hozzájárult erőfeszítéseinkhez.


*Vegye fel a kapcsolatot területi képviselőnkkel, és járjon utána, hogyan működik a ReStart® program az Ön országában!  

Tudoatos döntések. Az emberekért és a bolygóért.
Tarkett Human-Conscious DesignTM

HETEROGENEOUS FLOORING INSTALLATION WASTE AT OUR RECYCLING CENTRE IN CLERVAUX

Kapcsolódó cikkek

Play

Ismerje meg a PLAY segítségével a Note Design Studio körforgásos kínálatunkból készült összeállítását, és merítsen inspirációt az egészségesebb és biztonságosabb terek megalkotásához!

Tudjon meg többet
Brossúra letöltése
 

ReStart®

További infromációk a ReStart® visszavételi és újrahasznosítási programunkról!

Tudjon meg többet
 

Újrahasznosítás

Új, innovatív módszereket keresünk minden egyes darab újrafeldolgozására.

Read more
 

 

 

Körforgásos kínálatunknak köszönhetően magabiztosan választhat padlót.

Kapcsolódó Kollekciók

Még több fenntarthatóságról szóló cikk

Éghajlatváltozás

Elkötelezettek vagyunk a körforgásos gazdaság megteremtése mellett. A hulladék körének lezárása, a természeti erőforrások megőrzése és az éghajlatváltozás hatásainak csökkentése révén.

Kiváló anyagok

Az anyagok tudományos tesztelése és radikális átláthatóság a nyugalom érdekében.

Beltéri levegőminőség

A beltéri levegő jó minőségében vezető szerepet tölt be.