Információk a Tarkett-ről

Információk a Tarkett-ről

A Tarkett több mint 140 éve keményen dolgozik, hogy az ügyfeleinek a lehető legjobb padlót biztosítsa.

 

Célunk az, hogy az egész iparágat oly módon vezessük, hogy a padlóburkolatok gyártása fenntartható módon történjen. Az emberek és a környezet védelmét a felhasználók számára tervezett, teljesen integrált megoldások segítségével kívánjuk biztosítani.

 

Sok éven át számos tapasztalatot gyűjtöttünk a különböző piaci szegmensekben, amelynek köszönhetően célzott megközelítést alkalmazhatunk a padlók gyártására és értékesítésére. Értékesítőink olyan készségekkel rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően támogató partnerek lehetnek az ügyfeleink számára a projektek végrehajtásában. Függetlenül attól, hogy egészségügyi, oktatási, kereskedelmi, irodai, lakóhelyi, sport- vagy egyéb létesítményekkel kapcsolatosak-e.

ÖSSZEFOGLALVA:

  • A céget1886-ban alapították.
  • 12 000 alkalmazott
  • 34 gyár
  • 8 újrahasznosító központ
  • Értékesítés több mint 100 országban
  • Napi 1,3 millió négyzetméter padló értékesítése

Innováció a jövőben is

A világon működő 24 laboratóriumunk 180 szakértője minden nap arra törekszik, hogy kiváló, az emberek és a környezet számára egészséges, barátságos, személyre szabott belső tereket hozzon létre.

 

A legújabb INNOVÁCIÓK lehetővé teszik a digitális termékek egyszerű módosítását, az egészségügyi intézményekben bekövetkező esések, botlások észlelését és a fény útjának jelzését. Az általunk kínált termékek sokszor díjat is kaptak. Közöttük vannak az első olyan linóleum és szőnyeg termékek, amelyek megkapták az arany „Cradle to Cradle®” tanúsítványt.

Gyönyörű belső helyiségek kialakítása

Négy regionális központban dolgozó 60 teljes munkaidős tervező szakterülete a belső terek átalakítása új padlókoncepciók felhasználásával. Ilyen módon kifejezi azt a hitet, hogy padlóink ​​javíthatják az életminőséget azáltal, hogy általuk a belterek szépséget és kényelmet biztosítanak, továbbá elősegítik a biztonságos és tiszta környezet megteremtését.

 

A legújabb trendeket jól ismerő tervezők színeket, textúrákat és mintákat dolgoznak ki az ügyfelek számára. Belső trendkönyveink és kutatásaink lehetővé teszik a szervezeten belüli és kívüli emberek számára, hogy a legjobb belső tereket hozzák létre. Legújabb kutatásaink a szín és a textúra alkalmazására vonatkoznak az egészségügyi intézményekben és az idősek otthonában. A színek oktatási intézményekben történő használatának hatásait leíró tanulmány hamarosan megjelenik. Vegye fel velünk a kapcsolatot ezekkel az anyagokkal kapcsolatban.