Innováció a jövő padlóburkolataiért

Innováció a jövő padlóburkolataiért

180 kutatás-fejlesztési szakértőnk dolgozik minden nap 24 laborban világszerte, hogy innovatív padlóburkolati megoldásokkal és szolgáltatásokkal értéket teremtsenek ügyfeleink számára. Céljuk olyan élvezhető élettér kialakítása, amely környezetbarát, személyre szabhatóösszekapcsolt és interaktív.

Innováció az emberekért és a bolygóért

A Bölcsőtől bölcsőig (Cradle to Cradle®) megközelítésen alapuló ZÁRT HUROK KÖRFORGÁSOS TERVEZÉS alapelveinek alkalmazása megkövetelte, hogy az erőforrások egyszeri felhasználása és eldobása helyett újra és újra felhasználjuk őket, alapjaiban megváltoztatva gondolkodásmódunkat a termékeinkről és a gyártásról.

Állandó szükség van a fejlődésre, hogy megvalósítsuk a kitűzött környezetvédelmi céljainkat és megfeleljünk az eddigi legszigorúbb szabályozási követelményeknek, miközben fenntartjuk termékeink minőségét. Büszkén mondhatjuk, hogy gyakran megkapjuk az iparág elismerését az ökológiai sztenderdek felállításáért és útmutatásért a padlóburkolati iparágban.

 

ÖKOINNOVÁCIÓS EREDMÉNYEINK A KÖVETKEZŐK:

• Az első ftalátmentes PVC padló a piacon
• Az első szőnyegpadlólap gyártó, amely a
DESSO termékcsaládért megkapta az Aranyfokozatú Cradle to Cradle® (Bölcsőtől bölcsőig) minősítést.
• Az első linóleumgyártó, amely a
LINOLEUM VENETO ESSENZA termékcsaládért megkapta az Aranyfokozatú Cradle to Cradle® (Bölcsőtől bölcsőig) minősítést.
• Az
IQ ONE az egyetlen hőre lágyuló padlóburkolat a piacon, amely megszerezte az Aranyfokozatú Cradle to Cradle® (Bölcsőtől-bölcsőig) tanúsítványt.
• Minden padlóburkolatunk VOC-kibocsátása alacsonyabb, mint az EU-szabványok előírásai (az egyes értékek megtalálhatók a termékspecifikációkon)

Innováció annak érdekében, hogy Ön egyedülálló tereket tudjon létrehozni

A terek átalakítása új padlóburkolási ötletek segítségével javíthatja az életminőséget a belső terek megszépülésével, a kényelem biztosításával és az emberek jólétéhez való hozzájárulással. Ezt úgy érhetjük el, ha új gyártási technikákat és anyagokat fejlesztünk ki, több színt és textúrát használunk, vagy nagyobb rugalmassággal állunk az egyedi igényekhez vagy a tiszta és egyszerű egyedi kialakításhoz.

MŰSZAKI ÚJÍTÁSOK

A legutóbbi műszaki újítás a PVC tekercsek esetében az első mechanikus dombornyomással készült mintázat a lehető legélethűbb famintázatért, a piacon elérhető legnagyobb felületek a minták ismétlődése nélkül, valamint a fapadlók között nagy népszerűségnek örvendő hajópadló mintázatának megvalósítása.

EGYEDI IGÉNYEK

Innovációs és tervező csapataink formákkal, színekkel, anyagokkal dolgoznak, hogy a játékos megközelítést szem előtt tartva tervezzék a padlókat oly módon, hogy ötvözik a különböző pallókat, lapokat, PVC-t, szőnyeget, stb. A különböző lehetőségek kompatibilisek egymással és könnyen összeilleszthetők, így a padló új játszótérként szolgál.

EGYEDI KIALAKÍTÁS

Ahhoz, hogy összeegyeztessük a tervező kreatív megközelítését és ügyfelünk márkával szemben támasztott igényeit, olyan módszereket találtunk ki, amelyekkel termékeink könnyen személyre szabhatók. Számos, digitális alkalmazással támogatott szolgáltatást nyújtunk, hogy a padlóburkolat tükrözze elképzelését: tegyen logót vagy aláírást a padlóra a Floorcraft tervezővel, használja a szónikus precíziós vágóeszközt PVC padlóinkon, vagy a Desso online alkalmazás segítségével tervezze meg AIRMASTER® szőnyegét.