Fenntarthatósági megközelítésünk: Jót tenni. Együtt.

Fenntarthatósági megközelítésünk: Jót tenni. Együtt.

A Tarkettnél hiszünk abban, hogy együtt pozitív hatást gyakorolhatunk az emberekre és a bolygónkra. Magas minőségű, fenntartható padlóburkolat gyártására törekszünk, hogy segítséget nyújtsunk Önnek az egészségesebb és kellemesebb tér kialakításában. Meghallgatjuk ügyfeleink igényeit, és minden érdekelt féllel együttműködünk, hogy olyan termékeket tervezzünk, amelyek megfelelően teljesítenek, támogatják az egészséges életmódot és tiszteletben tartják a természeti erőforrásokat.
 

„Elkötelezetten szolgáljuk ügyfeleinket innovációs képességeinkkel és régóta fennálló, fenntarthatóság iránti elhivatottságunkkal és eredményeinkkel. A kutatás-fejlesztéstől az ügyfélszolgálati csapatig minden nap arra összpontosítunk, hogy szaktudásunk egyesítésével segítséget nyújtsunk egészséges és barátságos belső terek kialakításában. Mély meggyőződésünk, hogy sürgősen szemléletváltásra van szükség, hogy megőrizzük a világ véges természeti erőforrásait és tőkéjét. Arra buzdítjuk, hogy csatlakozzon a körforgásos gazdaság megteremtéséért tett erőfeszítéseinkhez, elsősorban a ReStart® visszavételi program felgyorsítása révén, együtt.”


Fabrice Barthélemy, a Tarkett EMEA és LATAM elnöke

Életre tervezés fenntartható tervezéssel

Életre tervezünk. Az emberek idejük 90%-át beltéri környezetben töltik munkával, tanulással vagy pihenéssel. Magas minőségű, fenntartható termékek tervezésével segítünk Önnek abban, hogy egészségesebb, biztonságosabb, barátságosabb belső tereket hozzon létre. Különösen termékeink egészségügyre és környezetre vonatkozó adatainak folyamatos javításával arra törekszünk, hogy kiválogassuk a visszanyerhető, újrahasznosítható anyagokat, és azokat, amelyek új termékekben felhasználhatók. A Bölcsőtől bölcsőig (Cradle to Cradle®) tervezésre összpontosítva termékeinket oly módon készítjük el, hogy megóvjuk a természeti erőforrásokat és mérsékeljük az éghajlatváltozást.

A hurok bezárása a körforgásos gazdaság elveinek követésével

Bezárjuk a hurkot. A ReStart® visszavételi programunkkal segítséget nyújtunk a padlóburkolat hulladékának hatékony kezelésében, miközben hozzájárulunk a világ természeti erőforrásainak megóvásához és a környezet védelméhez. Újrahasznosítjuk a levágott padlódarabokat és a gyártás során keletkező hulladékot, új és kiváló minőségű termékekké alakítva át azokat. Ily módon együttesen bezárjuk a hurkot és átállunk a körforgásos gazdaságra.

Együttműködés ösztönzése fenntartható üzleti partnerséggel

Együttműködésre törekszünk. A világ fenntarthatósági kihívásai együttműködést és partnerséget követelnek az iparágak és ellátási láncok között. Arra buzdítjuk vásárlóinkat és valamennyi érdekelt felet, hogy dolgozzon velünk a pozitív változásért. S ami még fontosabb, hogy a fenntarthatóság terén elért eredményeinket átláthatóan kommunikáljuk, és egyértelmű információt nyújtsunk Önnek termékeinkről és kitűzött céljainkról. Ragadjuk meg együtt a körforgásos gazdaság adta lehetőségeket, és keltsük életre a hulladékot a ReStart® visszavételi programunkkal.

Jót tenni. Együtt.” Minden nap arra törekszünk, hogy jobbá tegyük az emberek életét, megőrizzük a természeti erőforrásainkat és tiszteljük a környezetünket.