Tarkett Fusion for Workplace

Tarkett Fusion a munkahelyek számára

Praktikus padlóburkolat-megoldások napjaink dinamikus munkahelyeihez

A Tarkett Fusion kollekciót napjaink emberközpontú munkahelyei alapján álmodtuk meg. Egyetlen egyszerű, több kategóriából álló ajánlat keretében ötvözi egymással a kiváló minőségű, felelősen gyártott padlószőnyeget és az ellenálló elasztikus padlóburkolatot.

A Tarkett több mint egy évszázadnyi szakértelemmel rendelkezik a sokszínű munkahelyek számára tervezett, átfogó padlóburkolat-megoldások terén. Ha egymás mellé állítjuk páratlan ügyfélismeretünket, az alapos munkahelyi kutatásainkat és a modulszőnyegeket, LVT-t, homogén vinylt, illetve szalagparkettát és linóleumot tartalmazó kiterjedt választékunkat, határtalan lehetőségek nyílnak meg előttünk, amelyek remekül passzolnak a modern munkahelyekhez.

Image showing the 7 themes of Tarkett Fusion

    

Kutatások által vezérelve. Tarkett által tervezve.

A Tarkett folyamatban lévő kutatási projektjei független felmérésekre, szakértőkkel folytatott interjúkra és nemzetközi webináriumokra támaszkodnak. Az a céljuk, hogy globális szinten feltérképezzék és megértsék az emberek változó nézeteit és tapasztalatait a munkahelyekkel és az irodákkal kapcsolatban. A Tarkett Fusion hét témája az aktuális munkahelyi trendekkel és fejleményekkel kapcsolatos nemzetközi kutatásra épül. Azért alkottuk meg őket, hogy megválaszoljuk azokat a kérdéseket, amelyekre napjaink dinamikus munkahelyei keresik a választ.

Office hallway with woman walking over linoleum and carpet floor

Több kategóriát felölelő padlóburkolat-megoldások minden munkahelyhez

Modulszőnyegek

Az ötletes mintákkal és a friss színpaletták széles kínálatával a DESSO modulszőnyegek gyönyörűen mutatnak együtt más Tarkett termékekkel, hogy lenyűgöző és praktikus koncepciókat alkossanak az épületen belül minden helyiségben.

LVT

A padló az új játszótér LVT padlóburkolatokkal. Lap és palló formátumban is gyártják, többféle mintával, színben és stílusban, modul formátumuknak köszönhetően végtelen elrendezési lehetőségeket kínálnak.

Szalagparketta

A fa szépsége, ereje és karakteressége hitelességet és melegséget kölcsönöz minden belső térnek. A klikkes fektetési rendszerrel ellátott padlók szintén könnyen burkolhatók és használatra készek.

Homogén PVC

A kompakt, homogén PVC padlóburkolatok strapabíró és rendkívül tartós megoldások a nagy és rendkívül nagy forgalmnak kitett területeken.

Linóleum

Az egyik legtermészetesebb és legfenntarthatóbb padlómegoldás a piacon, a Tarkett linóleumot több mint 150 éve becsülik természetes szépségéért, kényelméért és tartósságáért.

Galéria