Allergológiai és Pulmonológiai Klinika – Children’s Memorial Egészségügyi Intézet

Allergológiai és Pulmonológiai Klinika – Children’s Memorial Egészségügyi Intézet

2021 | Warsaw, Lengyelország

Kép Galéria

Hogyan változtathatja meg a szín és a dizájn a fiatalal betegek tapasztalatait - Allergológiai és Pulmonológiai Klinika

Az Allergológiai és Pulmonológiai Klinika kialakítása egy egészen más, levegős világba vezeti be a fiatal pácienseket. A falakon olyan díszítőelemek jelennek meg, amelyek a könnyedség, a repülés és a lélegzet érzését idézik. A felhő alakú jelzőtáblák háromdimenziós hatást keltenek, míg a LED-lámpákat nyomtatott fóliával díszítették, hogy utánozzák a nyugodt eget.

A szoba világos, és bár a mennyezet meglehetősen alacsony, sokkal tágasabbnak tűnik. A kék különféle árnyalatai, amelyek megnyugtatják a gyermekeket, kontrasztban vannak az energizáló sárgákkal – a napfényes akcentusokkal, amelyek melegséggel töltik meg a váróteret.

A kis betegek izgalommal követik a szemet gyönyörködtető dekorációkat, és ami a legfontosabb, a vizsgálatok előtt ellazulnak, aminek eredményeként például javul a mélylégzés.

 

The floors play an integral part in this space. The materials used in the project are homogeneous vinyl flooring from the Norma collection. Norma is manufactured using phthalate-free technology and, thanks to its very low VOC (Volatile Organic Compounds) emissions, contributes to an improvement in indoor air quality. The surface PUR Reinforced Polyurethane protection, as well as the low maintenance and simple cleaning, make the floor ideally suited for high traffic health care facilities.

 

Making conscious choices. For people and planet.
Tarkett Human-Conscious Design
TM.

 

Javasolt kollekció

Leírás

A gondos színhasználat, a kiváló minőségű anyagok és a sokrétű díszítőelemek lehetővé tették számunkra, hogy olyan tereket alakítsunk ki, ahol a fiatal betegek kipihenhetik magukat a vizsgálatok előtt

Tervező/ Építész

Katarzyna Klimek, Floor Design Manager CEE

Épülettulajdonos

Allergológiai és Pulmonológiai Klinika, Warsaw Poland

Szegmens/Helyiség