Wayfinding and Social Distancing flooring offer in Post Covid-19 workspace

Biztonságos visszatérés a munkahelyre

Megoldások az irodai visszatérésre a Covid-19 után

Amint a világ kezd megnyílni a COVID-19 járvány által okozott leállás után, a vállalkozások megpróbálják egyensúlyba hozni a gazdaság újbóli megnyitását az alkalmazottak egészségével és jólétével. A padlónak alapvető szerepe van az irodába való visszatérés által felvetett néhány fő kihívás kezelésében. Ez természetesen magában foglalja a munkahelyi biztonság optimalizálását és az irodarendezést, de az egészséges és barátságos munkahelyhez való hozzájárulás eszközeként is kulcsszerepet tölt be.

Függetlenül attól, hogy rövid, közeli vagy hosszútávú munkahelyi irányelvről beszélünk koronavírus után, a Tarkett csapat segítséget nyújt. Gyakorlati tanácsadást nyújtunk a biztonságos távolság kialakításában a munkahelyi alaprajz kidolgozásában és inspirációjában, valamint virtuális prezentációkat biztosítunk.

Munkahely újragondolása: Visszatérés az irodába

Fedezze fel újragondolt munkahely-sorozatunk első kötetét: útmutatók gyűjteménye, amely támogatja a munkáltatókat és a vállalkozókat, az irodába való visszatérés során; rövid, közép és hosszú távon.

Irodai Zónázás & Közlekedés

A padló kulcsszerepet játszhat az egészséges és barátságos munkahely kialakításában, mivel tiszta - mégis rugalmas - zónákat hoz létre, segítve az alkalmazottakat és a látogatókat a megfelelő távolság megőrzésében és biztonságban tartásában az optimális irodai irányítás révén.

DESSO Icons modulszőnyegek

A DESSO Icons nyilakkal ellátott modulszőnyeg kollekciónk rugalmas, egyszerű és költséghatékony útmutatást kínál, így az alkalmazottak és a látogatók biztonságosan és egyszerűen léphetnek be az irodába.

Tervezési tanácsadás és alaprajz

A munkahelyi biztonság szempontjából kritikus fontosságú irodák felszerelése a megfelelő irány-meghatározással és az irodarendezéssel, összhangban a kormány irányelveivel. A feliratoknak a padlóba ágyazása révén az alkalmazottak világos, állandó és vizuális emlékeztetőt kapnak arról, hogyan kell navigálni az irodában és fenntartani a biztonságos távolságot.

Modulszőnyegek és LVT termékek szinte korlátlan lehetőségeket kínálnak a színek és minták szempontjából, egymástól függetlenül és együtt is használhatók.

A Tarkettben dolgozó tervezőcsapataink támogatják Önt a tervezésében és elrendezésében.

Tisztítás és karbantartás

tisztítási és karbantartási rendszerek hozzájárulnak az egészséges munkahely megteremtéséhez, és kulcsfontosságúak a koronavírus második hullámának megakadályozásához. A padlószőnyegek és az LVT különféle előnyöket kínálnak.

A szőnyeg egyszerűen porszívózható és nem igényel további tisztítószer használatot, míg a sima padlóburkolatok, mint például az LVT, könnyen tisztíthatók, törölhetők. Még a szokásosnál szigorúbb tisztítási rendszereknél sem károsodnak padlóburkolataink.

Tisztítási és karbantartási útmutatóink megtalálhatók az egyes termékek oldalain.

Beltéri Levegőminőség

A tiszta levegőre való globális törekvés sosem volt még ennél sürgősebb. A Harvard Egyetem kutatói megállapították, hogy a légszennyezettség - a részecskék (PM) vagy a finom por - hosszú távú kitettségének csak egy kis növekedése jelentősen növeli a Covid-19 halálesetek kockázatát.

A padlóburkolatok tekintetében a DESSO Airmaster-ről bebizonyosodott, hogy nyolcszor hatékonyabb a finom por felfogásában és visszatartásában, mint a más padlóburkolatok - és négyszer jobb, mint bármely más szőnyeg.

Galéria