Hard Rock Hotel Budapest

Hard Rock Hotel Budapest

2020 | Budapest, Magyarország

Kép Galéria

A Hard Rock Hotel Budapest 2020 szeptemberében nyitotta meg kapuit a VI. kerületben az Ó utca és a Nagymező utca sarkán, a járvány miatt először csak az éttermi egységek, később a szálloda is. Az épület a budapesti belváros egyik gyönyörű épületéből került kialakításra, az épület lebontása után az eredetivel egyező épületet épitették fel újra, egy kicsit újragondolva a felső szinteket. Az Ó utcai eredeti épület lebontásra került, a Nagymező utcai homlokzat viszont megmaradt.

A belsőépitészeti terveket a barcelonai Lázáro Rosa-Violán studio készitette Tarkett anyagokat választva hozzá. Speciálisan az épületbe tervezett komfortos és különleges mintázatú folyosói szőnyegeket és szobai darabszőnyegeket álmodtak az épületbe, ezek teljesen egyedi gyártásban kifejezetten ide készültek. A szobák belső burkolatának eredetileg laminált padlót választottak, ám a megvalósulás előtt gyárunk már rendelkezett az iD Ultimate kollekcióval, melyet szintén bemutattunk a kivitelezéssel megbizott cégnek.Az anyag előnyeit mérlegelve végül a hangszigetelő alátéttel ellátott, és teljesen vizálló iD Click Ultimate 70 került a szobákba.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy anyagainkkal a megrendelők és a kivitelezést végző szakemberek elégedettek voltak, a képek önmagukért beszélnek.

Fejlesztő: RedWood Holding, Fotó: Bujnovszky Tamás

Javasolt kollekció

Leírás

Tekintse meg a Hard Rock Hotel budapesti épületét, melyhez a Tarkett több ezer négyszetméter padlóburkolatot szállított.

Szegmens/Helyiség

Kategóriák