iQ Surface: Vonzó dizájn és kivételes teljesítmény

iQ Surface: Vonzó dizájn és kivételes teljesítmény

A Tarkett iQ Surface kollekció lehetővé teszi a formatervezők számára, hogy olyan nagy hatást keltsenek, amelyre egész életében emlékezni fog.

Az idei Milánói Design Héten a Tarkett Formations installációjánál bemutatott iQ Surface pillanatnyi betekintést engedett a szemlélődők számára abba, hogy mi minden lehetséges, ha merünk álmodni. A Tarkett 27-féle színben kapható kollekciója nagyteljesítményű, homogén PVC padlókból áll, melyek a fenntarthatóság szempontjából az egész világon jelentős hírnévnek örvendenek.

A Note Design Stúdióval együttműködésben készülő, 5-féle színben készülő iQ Surface termékcsalád az inspiráló lehetőségek végtelen tárházát kínálja a formatervezők és az építészek egyik legegyedibb anyagának felhasználási módjára.

Az iQ Surface gyönyörű és tartós megoldás, amely kiválóan alkalmazható a felhasználási területek és projektek végtelen soránál.

iQ Surface padlók lakossági alkalmazásoknál

Egy olyan ágazatban, ahol a kiemelkedőség megnyeri a vevőket, az iQ Surface olyan belsőépítészeti megoldást képvisel, amely magával ragadja a figyelmet. A Note Design Stúdió szín- és mintahasználati érzékének köszönhetően az iQ Surface minden egyes színárnyalata azonnal magára vonja a figyelmet. A teljes kollekció könnyen és harmonikusan ötvözhető a napjaink belsőépítészete által általánosan használt anyagokkal, például a kővel, a fával, a betonnal és az acéllal.

Potenciális alkalmazási területek: egymáshoz passzoló helyiségek, folyosók és előterek, plusz területek akusztikus hátoldallal. A még nagyobb hatás kedvéért használja bátran az iQ Surface kollekciót nem padlóburkolat jellegű célokra, pl. falak, az építészeti installációk központi helye, bárok területe és társasági találkozóhelyek.

iQ Surface irodai padlóburkolat

A munkahelyek fejlődése olyan flexibilis, átgondolt terek kialakulását eredményezte, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy pont úgy tudjuk elvégezni a munkánkat, ahogy szeretnénk.

A sokoldalú iQ Surface termékcsalád arra inspirálja az építészeket, hogy szabadon kísérletezzenek a színekkel és az anyagokkal a munkahelyeken.
Az iQ Surface lehetővé teszi az építészek számára az alkalmazottakat motiváló és ösztönző munkahelyek kialakítását. Ezáltal olyan környezetek teremthetők meg, amelyek ugyanannyira stimulálók, mint amennyire megnyugtatók.

Szín a színen, zóna területek, élénk háttérszínek a műhelyterületek számára, közösségi találkozóhelyek és márkaidentitás – ezek mindegyikét támogatja az iQ Surface kreatív ereje.

 

iQ Surface padlók az oktatási intézményekben

A diákok az inspiráló terekben fejlődnek a legjobban, és az oktatókat motiválják azok a munkahelyek, amelyek energiával töltik fel őket. A színek és dizájnok intelligens alkalmazásával egy építész még tartalmasabbá teheti az oktatási tereket használó diákok és tanárok életét.

A Tarkett homogén PVC padlóburkolatai nem csak színesebbé teszik az oktatási létesítményeket. A zajcsökkentési jellemzők ugyanolyan fontosak minden területen, ahol hangosan és szüntelenül hallatszik a lépések hangja. Ezenfelül a ftalátmentes összetétel és a rendkívül alacsony VOC kibocsátás hozzájárul a jobb levegőminőséghez mindenki számára, aki ezeket a tereket használja.

Az iQ Surface a fektetést követően speciális karbantartás nélkül is higiénikusan tisztán és frissen tartható, ami még nagyarányú alkalmazás esetén is gazdaságos megoldássá teszi.

iQ Surface a kórházakban, a sebészeteken, az egészségügyben és a közérzet javítását szolgáló terekben

A jól átgondolt, intelligensen megtervezett tér jelentősen befolyásolhatja a beteg gyógyulási folyamatát, emellett gazdasági előnyökkel szolgálhat az egészségügyi intézmény számára.

Az egészségügy, amely a terek kialakítása szempontjából a legnagyobb követelményeket támasztó környezetet jelenti, számos kihívás elé állítja a belsőépítészeket. Hogyan őrizze meg a tér funkcionálisságát az egészségügyi szakemberek számára? Hogyan tartsák tisztán és higiénikusan az év minden napján, napi 24 órában? És hogyan használja a tereket a dolgozók és a betegeik napi stresszének feloldására. A választ a 2 mm vastag iQ Surface kollekció adja meg.

Azt mondják, a tervezésbe való invesztálás mindig kifizetődik, és erre tökéletes példát jelent az iQ Surface. A Tarkett homogén PVC padlója gyakorlatilag nem igényel karbantartást. Szükség esetén egy egyszerű száraz kefélés segítségével még a legnagyobb igénybevételnek kitett alkalmazási területeken is megőrizhető az esztétika és a dizájn. Ezenfelül a Tarkett egyedi visszacsatolásos gyártási folyamata az építészeti és formatervezési anyagoknál ritkán látható szintre emeli a fenntarthatóságot.”