Our sustainabiliy approach

Megközelítésünk

Jót tenni. Együtt.

A Tarkettnél a fenntarthatósággal kapcsolatos megközelítésünk az üzleti tevékenységünk szerves része. Számunkra ez nem valami, amit „szem előtt kell tartanunk”, hanem a mindennapi döntéshozatal központjában helyezkedik el. Három fő területre fektetjük a hangsúlyt:

  • Elkötelezettség a körforgásos gazdaság megteremtése iránt. A kör bezárása a hulladékok tekintetében, annak érdekében, hogy bolygónk megőrizze természeti erőforrásait és csökkentse az éghajlatváltozásra gyakorolt hatást.
  • Elkötelezettség a kiváló anyagok felhasználása iránt. Páratlan tudományos ellenőrzés alá vonjuk magunkat, és radikális átláthatóságot kínálunk termékeinkkel kapcsolatban.
  • Elkötelezettség az egészség és a jólét iránt. Egészséges helyiségek létrehozása a legmagasabb színvonalú beltéri levegőminőség mellett.

 

Magasabb standardek betartásával úttörők vagyunk a fenntarthatóság iránti elkötelezettségben az iparágon belül; azért, hogy együttműködjünk előretekintő partnerekkel innovatív rendszerek és gyártási technikák megvalósítása érdekében. Mindezt annak okán csináljuk, mert fontos számunkra, és mivel tudjuk, hogy fontos Önnek, az ügyfelüknek. Tudjuk, hogy amikor padlómegoldást választ, az egészség és a fenntarthatóság kiemelt fontosságú. Ez az oka annak, hogy nemcsak szép, jó minőségű padlót kínálunk Önnek, hanem mind e mellett nyugalmat is.

Jót tenni. Együtt. 

Beágyazott Fenntarthatóság

Tegyünk vállalkozásunk középpontjába a fenntarthatóságot.