Our sustainabiliy approach

Megközelítésünk

Tudatos döntések. Az emberekért és a bolygóért.

A Tarkett Human-Conscious DesignTM záloga, hogy kiállunk a jelen és a jövő generációi mellett kiváló padló- és sportfelületek létrehozásával. Az emberekért és a bolygóért. Továbbá, hogy minden nap eleget tegyünk a három kötelezettségvállalásunknak:

  • Mély emberi megértés: folyamatosan kapcsolatba lépünk ügyfeleinkkel annak biztosítása érdekében, hogy megfeleljünk egyedi igényeinek és elvárásainak.
  • Tudatos döntések. Az emberekért és a bolygóért: amikor az emberekről és a bolygóról van szó, nem gondolunk egyikre sem a másik figyelembevétele nélkül.
  • Önnel. Az út minden lépése: minőség, bizalom és megbízhatóság határozza meg megközelítésünket.

     

Fenntarthatósági megközelítésünk

A Tarkettnél a fenntarthatósággal kapcsolatos megközelítésünk az üzleti tevékenységünk szerves része. amikor az emberekről és a bolygóról van szó, nem gondolunk egyikre sem a másik figyelembevétele nélkül. Minden nap elkötelezzük magunkat a nagyszerű terek kialakítása mellett. Számunkra ez azt jelenti, hogy túllépjük a beltéri levegő minőségi normáit, egészséges anyagokra vonatkozó normákat vezetünk be, csökkentjük a szénlábnyomunkat és körforgásos gazdaságot hozunk létre, amelyet a Cradle to Cradle® elvei támogatnak. Jobban teljesíteni, az emberekért és a bolygóért.

Számunkra ez nem valami, amit „szem előtt kell tartanunk”, hanem a mindennapi döntéshozatal központjában helyezkedik el. Három fő területre fektetjük a hangsúlyt:

  • Elkötelezettség a körforgásos gazdaság megteremtése iránt. A kör bezárása a hulladékok tekintetében, annak érdekében, hogy bolygónk megőrizze természeti erőforrásait és csökkentse az éghajlatváltozásra gyakorolt hatást.
  • Elkötelezettség a kiváló anyagok felhasználása iránt. Páratlan tudományos ellenőrzés alá vonjuk magunkat, és radikális átláthatóságot kínálunk termékeinkkel kapcsolatban.
  • Elkötelezettség az egészség és a jólét iránt. Egészséges helyiségek létrehozása a legmagasabb színvonalú beltéri levegőminőség mellett.

A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk megmutatja, hogy iparágunkban magasabb színvonalon teljesítünk; továbbá együttműködünk előremutató partnerekkel innovatív rendszerek és gyártási technikák megvalósítása érdekében. Ezt azért tesszük, mivel fontos számunkra, és mert tudjuk, hogy ez fontos Önnek is, az ügyfeleinknek.

Tudjuk, hogy amikor padlómegoldást választ, az egészség és a fenntarthatóság az elsődleges szempont. Ezért nem csak gyönyörű, kiváló minőségű padlót kínálunk, hanem nyugalmat is.

Tudatos döntések. Az emberekért és a bolygóért.
Tarkett Human-Conscious DesignTM

A társadalmi felelősségvállalás beágyazása

A társadalmi felelősségvállalás üzleti tevékenységünk középpontjába helyezése és a változások együttes mozgatása.