Tervezze meg testreszabott padlóburkolatát a Floorcraft ultrahang-vágós tervezőszolgálattal

Tervezze meg testreszabott padlóburkolatát a Floorcraft ultrahang-vágós tervezőszolgálattal

A stílusosan egyszerűtől a lenyűgözően bonyolultig, a Floorcraft ultrahang-vágós tervezőszolgálatunk lehetővé teszi a legkomplexebb testreszabott projektjeinek a megformálását, hozzáadva a tökéletes mesterművek iránti szeretetét és a tervezési tapasztalatait.
A padlóink dizájnja ultrahanggal kerül kivágásra, majd a részeket összeállítják, végül az egész ragasztófóliás védelmet kap. Az elasztikus padlóburkolataink nagy része, beleértve a Luxus PVC lapokat, a linóleumot, a homogén és heterogén padlókat, alkalmas arra, hogy a Floorcraft szolgálat testreszabott padlóburkolati megoldást készítsen belőle.

Fedezze fel a Floorcraft által kínált lehetőségek teljes körét, a Floorcraft a kreativitásról és a képzelőtehetségről szól. Tekintse meg, hogy egyetlen formából az iránnyal és a színekkel eljátszva miként állíthatók elő különféle alakzatok.


A formatervezés és a művészi kivitel ünnepe

A Floorcraft megfelelő alapot biztosít az új avantgárdok számára az intarzia olyan új, mesteri szintre emeléséhez, amely ízig-vérig modern. Ezáltal a szívderítő színeket és anyagokat hagyományos és modern mintázatokba kombinálja, hogy exkluzív műalkotásokat hozzon létre, testreszabott padlódizájnokkal.

Keltse életre a testreszabott projektjeit

Ön elképzel egy egyedi ötletet, mi pedig megvalósítjuk Önnek!
Az egyéni elképzelések megvalósítását szolgáló Floorcraft szolgálatunk lépésről lépésre végigvezeti a saját, egyedi padlóburkolat megtervezésének menetén, végig gondosan törődve a legapróbb részletekkel is.
Minden dizájn méretezhető, hogy bármekkora térbe be lehessen illeszteni, így az egyedi tervezésű padlóburkolatok méretét semmi sem korlátozza.

Böngéssze végig a Floorcraft könyvtárunkat, hogy időt takarítson meg

A Floorcraft emellett egyre bővülő választási lehetőségeket biztosít az előre definiált formák könyvtárával , hogy időt takarítson meg Önnek.
Válassza ki a kívánt formákat, padlóburkolatokat és színeket, és alkossa meg a saját elrendezését a Floocraft formatervezői csapatunk segítségével.

Kép Galéria