Szegmensek

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kórházak és az egészségügyi létesítmények speciális padlóburkolati igényeket támasztanak. Fedezze fel a betegek és az ápoló személyzet szem előtt tartásával megtervezett egészségügyi padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kényelmes, tiszta és hosszú élettartamú padlók minden korosztálynál hozzájárulnak a jobb tanuláshoz. Fedezze fel az oktatási létesítmények számára tervezett padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

Tudjuk, mennyire fontos a kiskereskedelmi vállalkozások számára, hogy kitűnjenek. Fedezze fel azokat a padlókat, amelyek javítják a vásárlói élményt, és hozzájárulnak az erős márkaimázshoz.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A padlók hozzájárulnak a kedvtelésből utazó vagy üzleti úton lévő vendégek emlékezetes élményeihez Fedezze fel a padlókat, melyek egyfajta világszínvonalú dizájnnal és komforttal szolgálnak.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A megfelelő padlóburkolat választás, amely a lakásból otthont teremt. Keltse életre a lakás belső terét, és fedezze fel a padlószínek és textúrák óriási választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A modern munkahely definíciója változik. Fedezze fel az új munkavégzési és együttműködési módokhoz igazodó padlóburkolati megoldásaink széles választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A sportesemények, wellness központok és sportcsarnokok egészséges testmozgást kínálnak minden korosztály számára. Fedezze fel a biztonságot, komfortot és jó sportteljesítményt biztosító padlókat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A közlekedés és az ipar terén kiemelkedően fontos a komfort, a kényelem és a biztonság. A megfelelő padlóburkolat elősegíti az esztétikus, produktív és tiszta környezetek létrehozását.
Inspiráció & Szolgáltatások
Segno- Az új szalagparketta kollekciónk
Minden, amit a Tarkett szalagparkettákról tudni kell! Töltse le az új Parquet Magazine kiadványunkat, és fedezze fel tervezett szalagparketta kollekciónkat.
Fenntarthatóság

A Tarkett elkötelezett amellett, hogy Jót tegyünk. Együtt.

A világ egyre összetettebb fenntarthatósági kihívásokkal néz szembe. Ezek leküzdése már nem csupán fontos ambíció, hanem szükségszerű. A Tarkettnél elkötelezettek vagyunk a fenntartható, körforgásos gazdaság iránt, amely mindenki számára értéket teremt, bezárva a hurkot, megőrizve a természeti erőforrásokat és csökkentve az éghajlatváltozásra gyakorolt ​​hatásokat.

A Tarkettről
Linóleum gyár Narniban (Olaszország)
A Tarkett linóleumot 1898 óta gyártják az olaszországi Narni üzemben.
-
Desso & Ex Concrete
Válassza ki a dizájnt
Modulszőnyegek

Desso & Ex Concrete

Teremtsen elegáns és nyugalmat árasztó hangulatot a stílusos belsőépítész Odette Ex (Ex Interiors) és a Tarkett által közösen megtervezett csodálatos új padlódizájnját képviselő Desso &Ex Concrete kollekcióval.A klasszikus és a modern, mesterséges anyagok tónusai és textúrája által ihletett különlegesen rétegzett dizájnokkal a Desso &Ex Concrete nyugalmas és minimalista háttérként szolgál a finoman hideg hangulatú ipari belső terek számára.Az Odette Ex tervező művészi hatásait is magában foglaló kollekció különféle visszafogott, kopottas színekkel és többrétegű mintázatokkal készül. A hatféle szürke árnyalatban, három melegebb és három hidegebb tónussal kapható Desso &Ex Concrete semleges alapot biztosít a kreativitás inspirálásához.A kollekció új formátumban, téglalap (100 x 50cm) alakú lapokként is kapható, amelyek összekombinálhatók a különféle feltűnő padlódizájn rendszerek létrehozásához. Taktilis, texturált mintázatok és árnyalatok közül lehet válogatni, ami végtelen lehetőséget biztosít a tervezők számára, hogy a lapokat kombinálja és összepászítsa, és nyugalmat árasztó dizájnokat hozzon létre több területre és zónára kiterjedően.Az összes Desso &Ex kollekcióhoz hasonlóan, ez az új sorozat is az emberek, a területek és a különböző belsőépítészeti elemek összekötéséről szól. A Desso és Odette Ex (Ex Interiors) közös értékeit, illetve a kreativitás és a kiváló minőségű dizájn iránti szenvedélyüket tükrözi.A Desso Cradle to Cradle® (Bölcsőtől bölcsőig) filozófiájának megfelelően, a Desso &Ex Concrete pozitív fenntarthatósági üzenetet közvetít: EcoBase™ hátoldallal kapható, mely 100%-ban újrahasznosítható a Desso saját gyártási eljárásai során. A szőnyeglap 100%-ban értéknöveléssel újrahasznosított kalcium-karbonátot tartalmaz, amely az ivóvíz előállítással foglalkozó helyi cégektől származik

Főbb jellemzők
Műszaki és környezetvédelmi előírások
Padlóburkolat típus: Szőnyegpadló, modul
Terméktípus: Textil padlóburkolatok (EN 1307)
Kereskedelmi besorolás: 33 Erős
Teljes tömeg: 4250 g/m²
Gyártási típus: Tűzés
Találja meg az igényeinek megfelelő termékünket: Desso & Ex Concrete
0 format
Műszaki és környezetvédelmi előírások.

A Tarkett ReStart® visszavételi programja

Ez a modulszőnyeg 100% -ban újrahasznosítható saját szőnyeg újrahasznosító központunkban. A Tarkettnél úgy gondoljuk, hogy együtt pozitív hatást gyakorolhatunk az emberekre és a bolygóra. A körforgásos gazdaság egyik legfontosabb kezdeményezéseként a padló visszavételi és újrahasznosítási programunk, a ReStart® lehetőséget kínál Önnek arra, hogy újrahasznosítható szőnyeglapjait visszaküldje nekünk. Segítünk hulladékának kezelésében és értékes forrásokká való alakításában, a Környezettudatos épület minősítés megszerzésében és a fenntarthatósági célok előmozdításában.

ReStart Programme
Tudjon meg többet termékünkről: Desso & Ex Concrete