Szegmensek

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kórházak és az egészségügyi létesítmények speciális padlóburkolati igényeket támasztanak. Fedezze fel a betegek és az ápoló személyzet szem előtt tartásával megtervezett egészségügyi padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A kényelmes, tiszta és hosszú élettartamú padlók minden korosztálynál hozzájárulnak a jobb tanuláshoz. Fedezze fel az oktatási létesítmények számára tervezett padlóburkolati megoldásokat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

Tudjuk, mennyire fontos a kiskereskedelmi vállalkozások számára, hogy kitűnjenek. Fedezze fel azokat a padlókat, amelyek javítják a vásárlói élményt, és hozzájárulnak az erős márkaimázshoz.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A padlók hozzájárulnak a kedvtelésből utazó vagy üzleti úton lévő vendégek emlékezetes élményeihez Fedezze fel a padlókat, melyek egyfajta világszínvonalú dizájnnal és komforttal szolgálnak.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A megfelelő padlóburkolat választás, amely a lakásból otthont teremt. Keltse életre a lakás belső terét, és fedezze fel a padlószínek és textúrák óriási választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A modern munkahely definíciója változik. Fedezze fel az új munkavégzési és együttműködési módokhoz igazodó padlóburkolati megoldásaink széles választékát.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A sportesemények, wellness központok és sportcsarnokok egészséges testmozgást kínálnak minden korosztály számára. Fedezze fel a biztonságot, komfortot és jó sportteljesítményt biztosító padlókat.

Fedezze fel az iparágára szabott padlómegoldásokat

A közlekedés és az ipar terén kiemelkedően fontos a komfort, a kényelem és a biztonság. A megfelelő padlóburkolat elősegíti az esztétikus, produktív és tiszta környezetek létrehozását.
Inspiráció & Szolgáltatások
Segno- Az új szalagparketta kollekciónk
Minden, amit a Tarkett szalagparkettákról tudni kell! Töltse le az új Parquet Magazine kiadványunkat, és fedezze fel tervezett szalagparketta kollekciónkat.
Fenntarthatóság
Elkötelezettség a Fenntartható Fejlődés Mellett
Az éghajlatváltozás és a természeti erőforrások hiánya egyre fontosabbá teszi a padló tervezésének és gyártásának átgondolását.
A Tarkettről
Linóleum gyár Narniban (Olaszország)
A Tarkett linóleumot 1898 óta gyártják az olaszországi Narni üzemben.
-
Főoldal Szalagparketta Segno
Válassza ki a dizájnt
Szalagparketta

Segno

Hozza létre a saját halszálka mintázatúszalagparkettáját a Segno kollekcióval, a különböző színárnyalatú pallóösszekombinálásával, elegánsan figyelemfelkeltő hatást keltve, vagy határozottállásfoglalást közvetítve. A Segno a rendkívüli minőséget és felületvédelmetkombinálja a moduláris technológiával, csaknem korlátlan kreatív lehetőségeketbiztosítva. Válasszon az 5 féle rendelkezésre álló színből, és a bal és jobboldali pallókkal kombinálva alkossa meg a saját halszálka mintázatát.Függetlenül attól, hogy az időtálló halszálka mintázat mellett dönt, vagy sajátmintát hoz létre, a Segno tökéletesen ki tud használni minden teret!

Tekintse meg a Receptkönyvünket, ésmerítsen ötleteket a kreatív lehetőségekkel kapcsolatosan!

Parquet Magazine kiadványunkbemutatja a divatos ajánlatainkat, míg a Grading Book kiadványunka dizájnt helyezi előtérbe.

Főbb jellemzők
Műszaki és környezetvédelmi előírások
Valódi fa: Igen
Teljes vastagság: 11 mm
Koptatóréteg vastagság: 3,50 mm
Négyzetmétertömeg: 7,2 kg/m²
Fektetési módszer: Leragasztható
Találja meg az igényeinek megfelelő termékünket: Segno
0 format
Ismerje meg a szalagparketta történetünket
Tarkett szalagparketta – Engedje be otthonába a természet szépségét!
Semmi sem fogható a szalagparketta szépségéhez. Az erezete és a textúrája természetes melegséget kölcsönöz minden belső térnek, a hálószobától a nappalin és a konyhán át az előszobáig. A Tarkett parketták terén szerzett szakértelme az 1880-as évek nyúlik vissza, és ezt a szaktudást hasznosítottuk annak érdekében, hogy olyan természetesen stílusos padlóválasztékot hozzunk létre, amely tartós, újrahasznosítható és egyszerűen lerakható.

Kezdje meg kreatív utazását

A Segno művészi szabadságot biztosít a saját mintázatú padlóelrendezés létrehozásához a moduláris technológiának köszönhetően, amely csaknem korlátlan kreatív lehetőségeket biztosít.
Hozza létre a saját mintázatait a rendelkezésre álló 5 féle szín keverésével és a balos és jobbos pallók különféle kombinációinak segítségével. Töltse le a receptkönyvünket, ahol példákat találhat a különböző mintázatokra, és kezdje meg a kreatív utazását!

Készítse el a saját mintázatú padló elrendezést
Segno színkombinációk
Tekintse meg a Segno szalagparketta kollekciónkról készült videót, és fedezze fel, hogyan hozhatja létre a saját mintázatait az 5 féle szín kombinálásával.
Segno színkombinációk
Tekintse meg a Segno szalagparketta kollekciónkról készült videót, és fedezze fel, hogyan hozhatja létre a saját mintázatait a balos és jobbos pallók kombinálásával.
Műszaki és környezetvédelmi előírások.

Hogyan kell karbantartani a szalagparkettát

Tudjon meg még többet a szalagparketta tisztításának és ápolásának legmegfelelőbb módszereiről, és hogy milyen termékeket kell használni a lakkozott vagy a hardwax olajjal kezelt padlókhoz.

 

Szalagparketta ápolás
Tudjon meg többet termékünkről: Segno
Súgó
Hogyan kell tisztítani és karbantartani a szalagparkettát